Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Ålesund

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

243 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 243kr/time

3 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Ålesund. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye må man betale for private mattekurs i Ålesund?

I Ålesund, er gjennomsnittskostnaden for mattekurs 243kr.

 

Mattelærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i matte har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre matteundervisere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige for å gi privat matteundervisning i Ålesund?

12 lærere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Ålesund og omegn.

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Kan du ta privat matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi veileder ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til matematikkundervisere i Ålesund?

Fra et utvalg av 2 evalueringer, ga elevene deres matematikkundervisere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

👴🏼 Hvorfor burde du ta matematikkurs i Ålesund?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere ungdomer synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en mattelærer kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle mattetimer med en godkjent lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske temaene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta privattimer hjemme eller et annet sted, velg din privatunderviser på Superprof og book dine timer

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan kommunisere med læreren din for å planlegge matematikkundervisning om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 12 matematikklærere i Ålesund.

Finn din mattelærer i Ålesund

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Ålesund

Se flere lærere Kom i gang

Privatundervisning matte i Ålesund

Å få hjelp til matematikk i Ålesund, vil gi deg muligheten til å fokusere på flere ulike temaer innen faget. En lærer vil kunne hjelpe deg med alt fra hoderegning, gangetabellen og brøk, til pythagoras, algebra og ulike regneformler. Matematikk er både spennende og komplekst, og det krever ofte rett veiledning for å knekke flere av kodene.

Det kan være lurt å først få på plass alt det grunnleggende, siden den videre progresjonen henger tett sammen med denne forståelsen. Visste du at matematikk er tett beslektet med andre fag? Slik som fysikk og kjemi. En rekke universitetsutdanninger krever ofte dybdekunnskap i en eller flere av disse fagene.

Hvis du kan matematikk, vil du også ha bedre forutsetninger for å bli god i de andre fagene. Mange av de viktige reglene og grunnleggende begrepene bygger nemlig på matematisk kunnskap.

Ålesund er en spennende by med mange muligheter. Du kan fordype deg i algebra på et av de lokale bibliotekene, eller ta med deg lærebøkene på en av de mange kafeene som finnes i byen. Det er nærhet til både byrom og naturlige omgivelser som fjell og sjø, slik at du kan menge deg i det miljøet du liker best.

For ikke å glemme forsknings- og utdanningsmiljøet i byen! Ålesund har nemlig sitt eget universitet, og er mye omtalt innen en rekke fagfelt. Hvis du har lyst på kompetente professorer som matematikklærere, finnes det flere muligheter for det her.

Matematikkundervisning i Ålesund

Mulighetene innen læring og undervisning er mange i Ålesund. Det avhenger med andre ord av hva du ønsker og trenger. Intensivkurs ved en av sommerskolene, eller videregående skolene er en mulighet hvis du vil friske opp i elementær kunnskap eller vil repetere et spesifikt tema.

Hvis du derimot ser etter et mer helhetlig og grundigere kurs, kan det være lurt å se etter andre muligheter. Selve universitetet har studier som delvis fokuserer på matematikk, eller som har matematikk integrert i sitt studium.

Her finnes det med andre ord muligheter for å studere faget, enten om det er gjennom et medisinsk studium eller lærerstudiet. Det forutsetter derimot at du kan en del fra før, og dette er ikke stedet å starte. Dette er muligheten for deg som vil skrive en mange siders avhandling av faget eller virkelig fordype deg i matematikk med flinke professorer rundt deg.

Kurs på kveldstid, dagtid eller nettbasert finnes hos flere aktører i Ålesund. Her vil du ha mulighet til å lære i et klasserom med andre elever, og på et mer grunnleggende nivå. Enten du ønsker kunnskap i jobbsammenheng, for å komme inn på et studium eller gjøre det godt på eksamen, er dette en mulighet for deg.

Det vil variere hva kursene fokuserer på, og hvilke temaer som blir tatt opp, men dette finnes det informasjon om på nettstedene eller i lokalene deres.

Ålesund og matematikk

Ålesund er ikke bare en turistby, men og en akademisk by. En rekke konferanser og arrangementer i regi av universitetet eller andre utdanningsinstitusjoner i byen er en viktig del av Ålesund.

Mange hundre forelesninger blir holdt i året og flere av disse om matematikk eller annen naturvitenskap. Du kan oppdage flere av severdighetene til byen ved siden av læringa di, eller kanskje til og med samtidig. Her har du nærhet til sjøen, men også fjellheimen. I selve bykjernen er det et bredt utvalg av restauranter og kafeer, i tillegg til flere kulturarenaer.

Med alle sine studenter og det varierte tilbudet til byen, er dette et samlingspunkt for mange mennesker. Husk at det er med matte vi fra tidlig alder lærer å forstå verden vi lever i. Vi forstår at verden og et samfunn er regulert av tall og logikk.

Å lære matematikk gjør derfor mennesket i stand til å forstå kodene som styrer miljøet vårt. Deretter tillater matematikk oss å utføre utallige hverdagslige oppgaver, slik som å beregne avstander, prosenter, statistikk, forstå bankkontoen din, administrere et banklån, forhandle, og lage budsjetter.

I våre profesjonelle liv vil kunnskapen vi lærer av matematikklærerne spille en avgjørende faktor. Invester i en pensumbok og start læringa, med en av de lokale institusjonene i ryggen. Undersøk kursene som tilbys her, og finn det som passer deg best.

Bruk tid på å sette deg inn i fagstoffet, og gjør deg kjent med de overordnede temaene som det er viktig at du har forståelse for. Om kort tid trenger du ikke å bekymre deg for om du ikke lenger kan svare på et teknisk mattespørsmål!

Mange mattelærere i Ålesund

I Ålesund vil du ha et bredt spekter av lærere å velge mellom. Alt fra profesjonelle lærere og professorer, til studenter som brenner for studiet sitt. Mange ser på undervisning i matte som et kall fremfor en jobb.

Finn ut hvilke kvalifikasjoner du ser etter i din potensielle mattelærer. De fleste mattelærerne er veldig dyktige, men deres kvalifikasjoner vil variere. Avhengig av hva du ønsker å få ut av undervisninga, vil du uansett finne en lærer som kan møte dine krav.

Du vil finne alt fra lange til korte kurs, og kurs som krever forkunnskaper og de som ikke gjør det. Matematikk er en bred disiplin, hvor også lærerne vil ha sine spesialfelt. Det er derfor viktig at du finner ut av hva du vil få ut av kurset, og hvilke læringsmål du har satt deg.

Privatlærer i matematikk gjennom Superprof!

Uavhengig av om du er på utkikk etter å bli en ekspert i matematikk, komme inn på drømmestudiet eller forstå det grunnleggende innen mattefaget, så vil Ålesund ha det du trenger for å nå målet ditt.

På Superprof sine nettsteder vil du nemlig finne en rekke dyktige lærere som står klare til å lære deg alt du trenger om matematikk. Å investere i en mattelærer, vil være en investering for livet. Kunnskap om tall, budsjett, økonomi og regning vil kunne hjelpe deg med flere oppgaver man har som menneske her i livet.

Mye av dette er ting du er borti daglig, og kunnskapen vil komme ekstremt godt med! Sjekk ut alle lærerne som befinner seg på Superprof sin nettside. Velg hvor du ønsker undervisningen og kom i kontakt med en av de aktuelle lærerne.

Superprof har en mengde lærere som står klare til å hjelpe deg! Det beste med disse privatlærerne er at opplegget blir spesialtilpasset deg og de behovene du har. Du og læreren vil sammen finne ut av en fremgangsmåte, som skal sikre progresjon og at du når målene dine.

Husk at en privatlærer vil kunne hjelpe deg uansett hva målet ditt er og vil ta hensyn til dine behov når det kommer til læring. Så hva venter du på? Undersøk privatlærerne i matematikk som befinner seg i Ålesund, og kom i kontakt med en av dem gjennom Superprof.

Lykke til!    

Hva vil du lære?