Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Kristiansund

210 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 210kr/time

3 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 3time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Kristiansund. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye koster for mattekurs i Kristiansund?

privatundervisning i matematikk i Kristiansund koster 210kr.

 

Utgiftene for privatlærer i matte vil avhenge av:

 • Erfaringen mattelæreren har
 • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
 • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere gir første privattime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre matteundervisere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Kristiansund for å gi privat matematikkundervisning?

I Kristiansund og nærområdene, er 4 matematikkundervisere tilgjengelig for å gi kurs.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Hvordan kan jeg ta undervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir matematikk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi læreren ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatundervisere i matematikk i Kristiansund?

Fra et utvalg av anbefalinger, ga elevene deres matematikkundervisere et gjennomsnitt på av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via e-post i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

👴🏼 Hvorfor burde du benytte deg av matematikkundervisning i Kristiansund?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere ungdomer synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp mattehjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en matematikkunderviser kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle matteundervisninger med en godkjent lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske temaene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta privattimer hjemme eller ta nettkurs, velg din veileder på Superprof og book dine mattetimer

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med læreren din for å organisere mattetimene, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 4 private veiledere i Kristiansund.

Finn din mattelærer i Kristiansund

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Kristiansund

Se flere lærere Kom i gang

Finn privatlærer matte gjennom Superprof

Du bruker det sannsynligvis hver dag, ofte uten å tenke over det. Vi snakker selvfølgelig om matematikk. Faget har en viktig plass i undervisningsopplegget for grunnskolen og videregående i Kristiansund og resten av landet.

Det er ikke til å stikke under stol at faget forårsaker mye frustrasjon til tider og elever kan streve med å forstå vitsen. Årsakene er mange, men den direkte grunnen er kanskje fordi de ikke opplever mestring i matematikkfaget.

Men visste du at du har mye å vinne på å gi matte en virkelig sjanse — kanskje ender du til og med opp med å like det!

Hvorfor lære matematikk?

Matematiske beregninger er helt essensielle for at en mengde prosesser skal fungere, både i hverdagen og arbeidslivet. Matte er viktig av flere grunner:

 • Matte hjelper med å utvikle evnen din til å resonnere, vurdere og tolke informasjon om omgivelsene dine.
 • Et fantastisk verktøy i problemløsning, noe du garantert vil få bruk for mange ganger i livet.
 • Har du gode ferdigheter i matematikk er du en mer attraktiv arbeidstager innenfor en rekke yrkesområder. Jobber der matte er viktig inkluderer blant annet regnskapføring, medisin, catering og bankvirksomhet.

Før du kan lære mer avanserte ting innenfor matten er det viktig å ha det grunnleggende på plass. Kanskje du ikke har forstått helt proporsjonalitetsreglene, eller kanskje den nye lærerplanen har elementer som er altfor komplisert.

I grunnskolen lærer man multiplikasjonstabellene (i tillegg til subtraksjon, divisjon og multiplikasjon) som blir enda viktigere på høyere nivå. For å lære seg algebra er viktig at du forstår pluss, minus, deling, ganging, parenteser og likhetstegn.

Matematikkundervisning i skolen

Skoleundervisningen har som en regel en oppsatt mal der alle elevene må bruke samme teknikker for å lære. Med en hel klasse å ta hensyn til er lærerens mulighet til å tilpasse undervisningen til hver enkelt elev begrenset. Ofte beveger skoleundervisningen i matematikk seg for raskt for en del elever.

Da er det nesten uunngåelig at noen blir hengende etter. Skoleundervisningen er utrolig verdifull, men mange elever kan vinne mye på å få den supplert med andre undervisningsmetoder som passer deres læringsstil bedre. Ikke minst, er det mulig å stille alle spørsmålene man ønsker, og læreren kan gå mer i dybden og forklare vanskelige begreper.

Fem tips for å bli bedre i matte

Matte er et mestringsfag. Ved å mestre matte vil det også bli gøy, og da er det enklere å løse vanskelige oppgaver.

Her er noen tips for å bli bedre i matte:

 • Jobb sammen med venner — I en vennegruppe vil ofte nivået og kunnskapen variere, slik at dere kan komplementere hverandre.
 • Få hjelp av voksene — Det kan være foreldre, en nabo eller annen i familien.
 • Øvelse gjør mester  — Løs mange oppgaver. Det er kanskje ikke det mest spennende tipset, men det er tips som fungerer. Husk at det viktig at du velger oppgaver som passer ditt nivå. Det vil også bidra til å øke motivasjonen.
 • Tett hull — Har du gått glipp av noe i timen eller ikke gjort leksene, start med å tette disse hullene slik at du ikke mangler den kunnskapen som skal til for å gå videre.
 • Privatundervisning i matte - Hver student er forskjellig. Motivasjonen som svinner hen, kan gjenopplives med et undervisningsopplegg som bedre passer deres nivå.

Husk å ta pauser. Kristiansund er beriket med et vakkert landskap. For å finne inspirasjon kan du for eksempel ta en liten spasertur eller klare i fjellet i havgapet.

Privat undervisning i matematikk i Kristiansund

Kristiansund er en veldig dynamisk og mangfoldig by. Det samme gjelder privatlærere! I Kristiansund finner du mange matematikklærer som vil hjelpe deg å nå målene dine, enten det handler om å lære å løse differensialligninger, forbedre karakteren eller finpusse ferdighetene dine i anvendt matematikk for en fremtidig karriere.

Hjelp fra en privatlærer før tentamen eller eksamen jevnt gjennom hele skoleåret legger til rette for mestring. Avhengig av hvor du bor, kan du kontakte lærere med ulike bakgrunner som er tilgjengelig for å undervise i matematikk i Kristiansund.

Velg riktig mattelærer for deg

Før du velger en privat mattelærer på Superprofs nettsted, er du nødt til å definere målene dine for å lykkes i faget. Trenger du hjelp med forberedelser til eksamen, forklaringer, lekser, eller har du lyst på bedre karakterer?

Dessuten er det viktig å reflektere over ditt forhold til matte og hvilken undervisningsmetode du trives best med. Synes du det er vanskelig å løse ligninger? Eller på den annen side, har du ferdighetene men trenger hjelp med avansert matte? Uansett hva du trenger hjelp, Superprof-veilederne er her for å hjelpe deg!

De fleste lærere tilbyr den første leksjonen gratis. Dette er for å gi den en god sjanse til å delta i en leksjon og virkelig oppleve læreren i praksis. Gjennomsnittsprisen er ca. 200 kr. Du velger selv tidspunkt og sted. Du kan for eksempel arrangere et møte på en kafé, i parken eller til og med på Kristansund biblioteket som tilbyr små rom for gruppearbeid.

Hvis du foretrekker roen og komforten hjemme, eller hvis du liker å ha tilgang til alle skolemateriellene dine, kan lærerne våre ta turen til deg. Digital undervisning og undervisning som tilbys av studenter er gjerne billigere enn undervisning med mer erfarne lærere.

Det kan være et godt alternativ for dem som ikke har uendelige summer å bruke på privatundervisning. Husk dessuten at prisen ikke nødvendigvis er direkte forbundet med undervisningens kvalitet.

Etter å ha tatt privattimer i matte med en Superprof-veileder, vil ikke tankeeksperimentet Schrödingers katt være et mysterium for deg lenger! Hva venter du på?

Ta kontakt med en mattelærer i Kristiansund i dag!

Hva vil du lære?