Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Molde

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

215 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 215kr/time

0 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 0time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Molde. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye koster for privatundervisning i matte i Molde?

I Molde, er gjennomsnittskostnaden for mattehjelp per time 215kr.

 

Mattelærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i matte har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatlærere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene på våre mattelærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Molde for å gi matematikkundervisning?

I Molde og omegn, er 5 private mattelærere tilgjengelig for å gi privatundervisning.

 

Du kan undersøke deres annonsen og velge mattelæreren som passer til dine behov.

 

💻 Kan du ta undervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud matematikk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi læreren ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til privatundervisere i matematikk i Molde?

 

Elevene evaluerte sine mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 1 omtaler.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via e-mail i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om din undervisning.

👴🏼 Hvorfor burde du benytte deg av matematikkurs i Molde?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere elever synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Ta mattekurs for å lære om ulike matematiske emner med en erfarenprivatlærer i matte. Ved hjelp av din lærer er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske emner og terminologi på.

 

Enten du vil ta privattimer hjemme eller ta nettkurs, velg din privatlærer på Superprof og book dine mattetimer

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan kommunisere med læreren din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 5 veiledere i Molde.

Finn din mattelærer i Molde

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Molde

Se flere lærere Kom i gang

Privatundervisning matte

Det finnes flere måter å bli god i matematikk på, men det er noen metoder som er bedre enn andre. Først og fremst bør du finne ut av hva målet ditt er med kurset og om du har noen spesielle behov når du skal lære deg ting.

Dette vil kunne hjelpe deg med å finne den riktige læremåten. På internett florerer det av videoer og innlegg, som tar deg gjennom ulike områder i matematikk. Dette kan være et fint tillegg til vanlig undervisning, men flere opplever at det er mer til forvirring enn hjelp.

Det kan være fordi du ikke har nok grunnleggende kunnskap og trenger litt forklaring underveis for å forstå, eller fordi du ikke forstår måten fagstoffet presenteres på. Undervisning vil alltid være en av de beste måtene å lære på, siden det foregår en aktiv form for kommunikasjon.

Du kan spørre læreren din om spørsmål og få kunnskapen du trenger for å forstå fagbegrepet, likningen eller modellen. Hvis denne kun presenteres for deg og du ikke har mulighet til å stille spørsmål underveis, vil du raskt falle av og ikke henge med videre.

Det kan til og med gjøre klasseromsundervisning utfordrende, siden læreren ikke har mulighet til å stoppe opp og forklare ved et hvert spørsmål. En privatlærer har derimot anledning til dette og vil mer enn gjerne sørge for å forklare ting for deg.

Uavhengig om du ønsker individuell undervisning eller gruppekurs. Du kan enkelt finne matematikkurs i Molde for å få en dypere innføring i matte, og velge kurs etter dine nivå. 

Matematikk er et bredt og innholdsrikt fag

Matematikk skal sørge for å lære oss å se mønstre og sammenhenger i samfunnet og naturen rundt oss ved å blant annet anvende modeller. Samtidig som faget bidrar til å tilegne elever en kritisk form for tenking, et presist språk, og gjøre de i stand til å reflektere over matematiske problemstillinger. Dette vil sørge for at elevene opplever mestring og utvikler utholdenhet og selvstendighet.

Gjennom en rekke ulike temaer vil elevene få innsikt og trening i dette. Etter hvert skal elevene ha nok kunnskap til å møte arbeidslivet eller videre studier. Før den tid, er det en rekke kompetansemål som du må kunne for å oppfylle ambisjonene dine.

Du skal blant annet kunne løse likninger, bruke modeller for å forstå matematiske problemstillinger, bruke brøk og prosentpoeng under utregning, presentere data gjennom digitale verktøy, se sammenhenger ved lineære framstillinger, løse komplekse regnestykker og administrere egen økonomi gjennom budsjett.

Dette er bare noe av det du skal lære deg gjennom grunnskolen og videregående skole. På både barne- og ungdomsskolen er det liten valgfrihet i faget, men på videregående kan du som elev selv velge hvilke deler av matematikk-faget du vil fokusere på.

Det vil gjøre deg i stand til å gå videre med ulike studier og søke på spennende jobber. Før den tid er det viktig at du mestrer matematikk!

Privatundervisning vil gi deg kunnskapen du trenger

Uansett hva målet ditt er, vil en privatlærer kunne hjelpe deg med å jobbe målrettet og effektivt. Det er ikke alltid like lett som elev å si hvilke metoder som er mest effektive og hvordan du på best mulig måte kommer i havn.

Da kan det være fint med en fagperson ved din side som brenner for å videreformidle all kunnskapen sin. Hos Superprof finner du flere av disse! På våre nettsider finner du nemlig privatlærere som underviser i matematikk og de befinner seg over hele landet. Ved å søke på "matematikkurs Molde", vil du få opp alle som kan hjelpe deg.

Trykk deg inn på profilene og les om de ulike lærerne, slik at du finner den som passer best for deg. Sammen vil dere bli enige om veien videre, ved at du formidler hvilke behov du har og hva målet ditt er med kurset. Læreren din vil sørge for å følge med på progresjonen din og tilrettelegge undervisninga, slik at du kommer i mål innen tidsfristen dere har satt. 

Hva vil du lære?