Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Skien

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

260 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 260kr/time

4 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Skien. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye må man betale for privatundervisning i matte i Skien?

I Skien, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i matematikk per time 260kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i matte vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut prisene på våre mattelærere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privat matteundervisning i Skien?

I Skien og omegn, er 11 matematikkundervisere tilgjengelig for å gi privatundervisning.

 

Velg din privatlærer i Skien fra et utvalg på 11 tilgjengelige lærerprofiler.

 

💻 Kan du ta matematikkurs online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud matematikk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi veileder ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til matematikkundervisere i Skien?

 

Elevene evaluerte sine mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 1 anmeldelser.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om ditt kurs.

👴🏼 Hvorfor burde du ta privatundervisning i matte i Skien?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere barn synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Ta private mattetimer for å lære om ulike matematiske emner med en erfarenprivatlærer i matte. Ved hjelp av din lærer er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske emner og terminologi på.

 

Du må bare velge en veileder og reservere mattehjelp hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg ta kontakt med veilederen din for å organisere matematikkundervisningen, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 11 private veiledere i Skien.

Finn din mattelærer i Skien

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Skien

Se flere lærere Kom i gang

Forbedre mattekunnskapene med privatundervisning matte

Det skal ikke mange tastetrykk til før matematikk og Skien forenes i et initiativ til vekst og utvikling i vestfold-byen. Skienskya er en av aktørene som direkte knytter matematikk til utvikling, hvorav gruppens formål er å skape debatt rundt Skiens fremtid.

I kjølvannet av kommunens satsing på matematikkundervisning, dukker et annet navn opp i media: LAMIS. Bor du i Skien, så har du kanskje hørt om det? LAMIS står for Landslaget i matematikk i skolen, og er en forening for alle som er interessert i matteaktiviteter og matte generelt.

Hvert år utgir de et matematikk-dagshefte med matteaktiviteter ment til inspirasjon og god matteundervisning. En del av matteheftet er tilpasset barnehagenivå, da dette de siste årene har vært et stort satsingsområde for organisasjonen. De mener barnehagene bør rette mer fokus til det matematiske barnet. Oppsiktsvekkende er også deres årlige juleverksted med fokus på matematikk.

Det satses altså på matematikk i Skien, men dersom en ønsker matematikk som studieretning på høyere nivå, så må en ty til private aktører på markedet eller studere ved høyskole og universitet i andre byer.

Mange benytter seg av folkeundervisningen og Kursagenten eller lignende aktører. Stadig flere har også fått øynene opp for privatlærere med en-til-en-undervisning. Slike privatlærere kan du finne på Superprof. Dette er en internasjonal lærerplattform med 17 millioner lærere som tilbyr undervisning i 1001 fag.

I Skien finnes 18 dyktige Superprof-lærere med matematikk som spesialfelt, og flere tiltalls dersom du utvider søket noen kilometer. Det skulle dermed ikke være vanskelig å finne en mattelærer som passer til dine behov.

Hvorfor studere matte?

Matte er et akademisk fag, som mange sliter med. Ofte hører man at «enten så har du matematiske evner, eller så har du det ikke». Dette er imidlertid en feil oppfatning, som ofte «feilstempler» folk – gjerne livet ut. Alle har matematiske evner, men noen trenger litt hjelp til å bringe dem opp i overflaten og ut i livet.

Vi sier ut i livet fordi matematikk omfatter oss hvor enn vi befinner oss og hva enn vi jobber med. Jobber du som selger, må du hele tiden forholde deg til tall, enheter, statistikker m.m. Jobber du som snekker, må du også kunne tall. Om ikke vinklene blir rette og trapper får lik trinnavstand, så har du et stort problem!

Penger er en stor del av vårt liv og virke. Mange har et privat budsjett, som uten matematiske kunnskaper ville gått rett vest. Du er også interessert i vite hvor mye du sparer på en rabattert vare når du er ute og handler, eller om 3x2-tilbudet egentlig er noe å spare på. Hvor mye du får i renter på sparepengene dine er vel også av interesse?

Arbeidsgivere ser helst at en potensiell arbeidstaker har gode matteevner, uansett type jobb. Dette kan også være et kritisk punkt på CV-en din, og være avgjørende for om du får stillingen eller ikke. Manglende mattekunnskaper kan også hindre deg i å oppnå forhøyelsen du drømmer om.

Så vi omformulerer heller det innledende spørsmålet: hvorfor ikke studere matte?

Fordeler med privat matteundervisning

Matteundervisning med privatlærer har sine fordeler fremfor vanlig skoleundervisning. Mens en skolelærer har en tidsbestemt læreplan å følge for undervisning av 20-30 elever per klasse, vil en privatlærer ha kun en elev å forholde seg til. Det betyr individuell opplæring samtidig som en holder seg til læreplanen. Dersom læreren ser det nødvendig kan små avvik fra planen være til sin rett for å gi eleven en annen synsvinkel og bedre forståelse av temaet. I det hele tatt: «skreddersydd» er ordet!

Undervisningen baseres selvfølgelig ikke bare på privat undervisning. En privatlærer bør heller anses som et tillegg til vanlig skoleundervisning. En privat mattelærer kan sørge for at du holder tritt med undervisningen i timen, og at du forstår leksene du får. Forståelse er helt avgjørende for å lykkes i ethvert fag, og spesielt et akademisk fag som matte.

Pugging og terping er ikke nok. Du må også forstå hvorfor ting gjøres som de gjøres. Har du regnet feil, må du kunne finne feilen. Uten forståelse for temaet, vil det bli umulig. Det er slik en privatlærer kan sette prikken over i-en, slik at du fullt ut behersker faget. Dog vil ingen fullt ut beherske alle matematiske emner – matematikk er komplekst!

Hvordan finne privatlærer i Skien

Superprof har gjort det enkelt for deg å finne en lærer som passer til dine behov. Plattformen har et brukervennlig grensesnitt med søkefunksjoner som er enkle å bruke. Her søker du etter sted og fag. Om du søker på Skien som sted, vil du få opp 18 lærerprofiler. Du vil umiddelbart se lærerens navn og prisnivå, samt en innledende oppsummering av hva de tilbyr.

Deretter kan du klikke på hver enkelt lærer for å se mer om vedkommende, hva slags erfaring og kvalifikasjoner læreren har, om de tilbyr en-til-en-undervisning, gruppeundervisning eller nettundervisning.

Dersom du lurer på mer, kan du enkelt ta kontakt med læreren via plattformens beskjedsystem. Men før du tar kontakt, bør du ha klart for deg hva du ønsker å lære, hvor undervisningen skal finne sted og hvilken målsetting du har med matteundervisningen.

Første time er alltid gratis. Denne timen brukes til å avgjøre nivået du er på og for å avklare hva slags type undervisning du er interessert i. Alle omstendigheter bør diskuteres i løpet av denne gratistimen, slik at du ikke sløser bort verdifull tid på dette i den første undervisningstimen. Bruk tiden godt og still spørsmål rundt alt du måtte lure på i forbindelse med matteundervisningen. Her gjelder i høyeste grad utsagnet om at det er bedre med for mye enn for lite – spør i vei!  

Gratistimen brukes også på å bli kjent med læreren, og få en feeling med vedkommendes undervisningsteknikk osv. Det er svært viktig at du kommer godt overens med læreren, siden dere tross alt skal tilbringe en del tid sammen. Både du og lærer skal føle dere vel til rette for å få en best mulig læreopplevelse. Lykke til med forkommende matteeventyr!

Hva vil du lære?