Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Haugesund

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

261 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 261kr/time

1 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 1time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Haugesund. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye må man betale for matte-undervisning i Haugesund?

I Haugesund, er gjennomsnittsprisen for matematikkundervisning 261kr.

 

Prisen for mattekurs vil avhenge av:

  • Erfaringen mattelæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir deres første mattetime gratis.

Sjekk ut prisene på våre mattelærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige i Haugesund for å gi matematikkundervisning?

7 privatlærere i matte er tilgjengelige for å gi mattekurs i Haugesund og omegn.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Hvordan kan jeg ta privattimer i matematikk online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof tilbud matematikk online, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi veileder ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til matematikkundervisere i Haugesund?

 

Elevene evaluerte sine privatlærere i matte med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 1 omtaler.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over e-post fra mandag - fredag.

👴🏼 Hvorfor burde du ta matematikkurs i Haugesund?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere barn synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i matte blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en mattelærer kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Ta mattekurs for å lære om ulike matematiske emner med en kompetentunderviser i matte. Ved hjelp av din lærer er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske emner og terminologi på.

 

Du må bare velge en lærer og bestille matematikkurs hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med læreren din for å organisere matematikkundervisningen, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 7 private veiledere i Haugesund.

Finn din mattelærer i Haugesund

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Haugesund

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte med en privatlærer matte

I Haugesund er det et rikt tilbud på studievalg ved byens høyskoler. Riktignok finnes ingen direkte mattestudier. Det nærmeste er relaterte fag som for eksempel ingeniørstudier, der matematikk er en viktig del av undervisningen.

Derfor, om en skal fordype seg eller bli bedre i matte, må en ty til private aktører på markedet. Superprof er en slik aktør. Dette er en lærerplattform som setter elev i kontakt med lærer. I Haugesund har vi en håndfull privatlærere som mer enn gjerne gir deg støtten du trenger i matematikk.

Kanskje sikter du etter å komme inn på nettopp ingeniørstudiet, og må forbedre mattekunnskapene for å komme inn? Det er akkurat slike ting en privatlærer kan hjelpe deg med. Læreren kan skreddersy et undervisningsopplegg for deg, forberede deg på matteeksamen og sørge for at du oppnår et tilfredsstillende nivå for videre studier.

Hvorfor matte?

Vi tenker ikke over det, men det går faktisk ikke en eneste dag uten at du har omgang med tall og matematikk i hverdagen. Noe så enkelt som å holde tritt med tiden innlemmer ofte regnestykker – 'hvor mange minutter er det igjen til favorittprogrammet mitt på tv starter', 'kommer bussen snart' etc.? Og da er det bare tiden vi snakker om – du har også mengder, enheter, prosentregning og mye mer.

Matematikk settes stor pris på i arbeidslivet, uansett yrke. Det finnes ikke yrker som er totalt fritt for matematikk i en eller annen forstand. Bare for å ta et eksempel: en journalist må ofte forholde seg til statistikk. Yrket er ikke matterelatert, men matte er likevel viktig for god utføring av dette litterære yrket.

Vi ville heller ikke hatt riktig doserte veier uten matematikk, eller snorrette vegger, valuta... og listen fortsetter i det uendelige!

Når oppsto egentlig matte?

Akkurat det spørsmåplet finnes det ikke noe fasitsvar på, men sannsynligheten er stor for at matte er like gammelt som urmennesket. Helt fra tidenes morgen har mennesket mest sannsynlig delt på maten, kanskje i like store rasjoner. De målte nok også arbeidsstykker for utforming av redskaper og bolig.

Dette var altså ingen lære, men et naturlig foreteende. De første kjente skriftene om matematikk finner vi i Mesopotamia, der sumererne og babylonerne allerede 2000 år før Kristus skrev matematiske utregninger på steintavler. Vi vet at de brukte matematikk for å telle, til byggearbeider, oppmåling, handel og skatteinnkreving.

Regnskapsfører eller murer – presisjon like vikig!

Dagens matematikk er ofte rutinemessig, og som regel utføres den av datamaskiner. Slik har vi blitt litt late, og husker ikke lenger hvordan formler og utregninger håndteres manuelt. Likevel er det utrolig viktig at regnstykket blir korrekt.

Mennesket gjør feil, enten du er regnskapsfører eller murer, og i begge yrker kan det få store konsekvenser. Selv matematikere regner feil. Det som er viktig er å rette opp i feilen. Hvordan? Ved å forstå regnstykket! Å lære matematikk handler nemlig ikke om bare ren og skjær pugging. Det handler i stor grad om å forstå hvordan og hvorfor.

På barneskolen, ungdomsskolen og videregående eller høyere er det ikke alltid like enkelt å fange opp at en elev sliter med å forstå. Læreren må forholde seg til en læreplan, og det er lite ressurser til individuell hjelp. Dermed kan det hende at læreren går videre til neste tema før du som elev har forstått gjeldende tema.

Det er her en privatlærer kan være til stor hjelp. En elev som har matteundervisning på si, vil gjøre det mye bedre i skoletimene og oppnå bedre karakterer i faget. Og husk at privatlærer ikke bare er for elever som sliter, men også for elever som ønsker å bli gode i faget. Studier viser at slik undervisning har ringvirkninger også til andre akademiske fag, og at eleven blir mer åpen for læring.

Tallsystemer og enheter

I hverdagen bruker vi ulike tallsystemer, for eksempel ti-tallssystemet (telle på fingrene eller titallsvis 10–20-30 osv.). 60-talls-systemet kommer fra nevnte babylonere, et system vi bruker i måling av tid (60 sekunder i ett minutt, 60 minutter i en time). Vi bruker det også i vinkelmåling. Haugesund ligger eksempelvis på 59 grader nordlig bredde.

Vi har også 2-tallssystemet, som brukes i datamaskiner. Men ikke bare her, også i strekkoder, CD-er, DVD-er og mobiltelefoner. Du bruker det sikkert også når du teller. Da teller du i partall (2–4–6 osv.).

Vi bruker også i stor grad enheter. Det vil si meter, kroner, kilo, GB osv. Enhetene har ingen avgjørende roller på selve utregningen, men er heller ment for å holde orden. Og når vi nevner meter, så kan vi også nevne den franske revolusjonen. Hva har det med saken å gjøre, tenker du kanskje!

Meteren er nemlig en fransk oppfinnelse fra 1795, basert på målingen fra Barcelona til Dunkerque, på en tid da Frankrike hadde hele 200 000 ulike måleenheter. I begynnelsen ble meteren ansett som så revolusjonær at måleenheten ble forkastet av folket. Dermed tok den franske staten tak i meteren og vedtok måleenheten ved lov i 1837. I 1875 ble den internasjonale meterkonvensjonen undertegnet, og Norge var det første landet i verden til å ratifisere den.

Pengesystemet består også av enheter i form av ulike valutaer, selv om vi i dag ikke fysisk håndtere penger og konvertering gjøres elektronisk. Et annet eksempel på enheter er tidsregning.

Frem til 1884 var klokken 12.00 når solen sto i sør. Da jernbanesystemet ble utarbeidet, ble det upraktisk at byene hadde sin egen tidsregning. Derfor ble det innført tidssoner (verden er delt inn i 24 tidssoner).

Når klokken er 12.00 i Haugesund, står ikke lenger solen i sør. Sjekk selv!

Hvordan finne privatlærer etter mitt behov

Med Superprof sin plattform er det en enkel sak å finne en egnet mattelærer i Haugesund. Med et brukervennlig søkesystemt kan du sortere og finsøke etter akkurat det du ønsker. Aller først må du velge fag og sted.

Deretter får du opp en rekke tilgjengelige lærere i ditt område. Hver lærerprofil har all mulig informasjon om undervisningsmetode, spesialitetsfelt, erfaring og kvalifikasjoner. Her får du også timepris, slik at du kan engasjere en lærer etter ditt eget budsjett.

Apropos budsjett (her er vi inne på enheter igjen), så tilbyr våre lærere første time gratis. Dette for at du skal benytte første time til planlegging og samtale rundt undervisningen, uten at det skal koste deg noe. Er det noen sak?

Hva vil du lære?