Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Sola

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

202 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 202kr/time

4 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Sola. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye må man betale for privatundervisning i matte i Sola?

privatundervisning i matematikk i Sola koster 202kr.

 

Mattelærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen mattelæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir deres første mattetime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre matteveiledere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Sola?

5 private matematikkundervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Sola og omegn.

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Er det mulig å ta privat matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi veileder ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til matematikkundervisere i Sola?

Fra et utvalg av 1 omtaler, ga studentene deres mattelærere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over e-mail fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om ditt kurs.

👴🏼 Hvorfor burde du ta private mattekurs i Sola?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere studenter synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp mattehjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle mattetimer med en kompetent lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske temaene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta privattimer hjemme eller ta nettkurs, velg din veileder på Superprof og book dine mattetimer

 

En meldingstjeneste lar deg kommunisere med læreren din for å organisere matematikkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 5 lærere i Sola.

Finn din mattelærer i Sola

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Sola

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte med et mattekurs via Superprof

Matte er et viktig fag for at vi skal fungere i samfunnet og forstå viktige konsepter. Ikke bare når det gjelder å gjøre utregninger og beregninger, men for at vi skal kunne løse problemer og se ting i sammenheng med hverandre.

Det skal gi deg evnen til å utforske og bli god selvstendig. Matematikk er et stort fag med mange muligheter og det skal godt gjøres at ikke du finner flere ting som interesserer deg. Alt fra sannsynlighet og geometri, til algebra og budsjettering, er viktige aspekt ved mattefaget.

Det kan være lurt å finne ut av hva som er dine sterke sider og hvordan du kan ta i bruk disse når du skal jobbe med faget. Uansett hva grunnen din er til å ville ta et kurs i matematikk, er dette en lur måte å gå fram på. Det er sjeldent særlig effektivt å sitte på egen hånd med et fag som er så stort og krever en god del kunnskap for å komme i havn.

Kanskje du går på grunnskolen og trenger litt ekstra hjelp ved siden av undervisninga på skolen? Eller kanskje du tar faget som privatist og tenger hjelp til å gjøre det bra på eksamen? På internett finnes det mange ressurser som hevder å skulle kunne hjelpe deg med akkurat det du trenger.

Utfordringen er at disse ikke er tilpasset deg, men er laget for å møte alle som ser etter hjelp. Privatundervisning er derimot et skreddersydd alternativ, hvor læreren vil ta utgangspunkt i målene og behovene dine.

Læreplanen i matematikk

Matematikk skal gjøre elevene til gode problemløsere og bidra til utforskertrang og gi utløp for kreativitet.

Når elever er ferdig på barneskolen, skal de blant annet kunne regne med brøk, desimaltall og prosent, utforske negative tall, bruke tallinje, løse lineære ligninger, lage budsjett og bruke programmering i arbeidet sitt.

Dette vil gi et viktig grunnlag for den videre læringa i matematikk og kunnskapen i seg selv er mangfoldig og bred. Den gjør elevene i stand til å møte mattefaget på ungdomsskolen på en god måte.

På ungdomsskolen skal blant annet elevene kunne bruke digitale verktøy i arbeidet med funksjoner, løse lineære funksjoner, kunne forstå egen økonomi, bruke modeller og argumentere for dem, og bruke programmering på en mer avansert måte.

Etter disse tre årene, vil elevene være klare for å møte videregående sitt pensum, som stiller enda høyere krav. Hvilke kompetansemål elevene skal kunne, avhenger av hvilket matematikk-fag eleven velger. 

P-matte krever at elevene kan tolke og bruke formler og modeller som kan forklare samfunnsliv og arbeidsliv, bruke prosentpoeng, promille og vekstfaktor, bruke digitale verktøy i utforsking av funksjoner og løsningen av disse, og regne med rotuttrykk, potenser og tall på standardform.

Dette er bare noe av det som kreves av deg som tar matematikk. Trenger du hjelp med noe av dette, bør du ikke nøle med å ta kontakt med en privatlærer for matematikkurs Sola.

Superprof har flere dyktige privatlærere

Privatlærere er en genial måte å lære ting på, siden opplegget kun trenger å ta hensyn til dine behov og ikke alle elevene i et klasserom sine. Det betyr at tiden du legger ned vil være mye mer effektiv enn i et klasserom med mange elever.

Da er det viktig at du finner ut av hvilke mål du har med læringa og om du har noen behov som læreren din bør vite om. Ved å søke på matematikk og Sola i vår søkemotor, vil du få opp alle de relevante lærerne som kan hjelpe deg og gi mattekurs Sola.

Det er enkelt for deg å trykke deg inn på profilene, slik at du kan lese om hvilke erfaringer de har og hvordan de pleier å undervise.

Dette er alt fra tidligere matematikere til ivrige matematikk-studenter. Du finner enkelt den privatlæreren som passer best for deg! Avtal første undervisningsøkt og kom i gang med arbeidet - du vil ikke angre på det. 

Hva vil du lære?