Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Yogainstruktør i ditt nærområde

5.0 /5

Veiledere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

400 kr/time

Gode priser: 95% av veilederne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 400kr/timen

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine yogakurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du mottar på din profil når forespørselen er godkjent. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg med din yogainstruktør

3. Oppdag nye interesser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster yogakurs i Stavanger eller i nærheten?

I Stavanger, er gjennomsnittsutgiften for et kurs i yoga 400kr/h.

Prisen for en yogatime varierer  på ulike faktorer, blant annet;

 • Hvor erfaren din coach er
 • Hvilken type yoga du vil utøve (bikram, ashtanga, hatha...)
 • Stedet ditt yogakurs tar plass (via webkamera eller på et annet sted)
 • Hvor mange timer du booker og varigheten på ditt kurs
 • Målet for dine yogakurs

97% av våra instruktører tilbyr første kurstimen gratis.

 

Se alle våre lærere! 

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere finns tilgjengelige i Stavanger for å gi privatcoaching i yoga?

Akkurat nå er det 2 yogainstruktører som tilbyr yogatimer i Stavanger og omegn.

 

Ta en titt på lærernes annonser og send en forespørsel til den læreren som passer dine kriterier. På Superprof, har vi yogalærere i alle typer av yoga.

 

Velg ditt yogakurs blant flere enn 2 lærere.

💻 Er det mulig å ta yogakurs online?

💜 Visste du at du kan ta yogaundervisning online?

 

😃 På Superprof tilbyr mange instruktører undervisning online. Cirka 80% av våre lærere på vår plattform gir Yogakurs via webkamera.

 

👀 For å finne tillgjengelige kurs, velg "webkamera" i søkefeltet for å se tillgjengelige lærere som tilbyr kurs online..

 

🙌 Onlinekurs via webkamera gir deg flere muligheter når du vil være fleksibel med dine kurs. Dessuten er prisen ofte betydelig lavere ettersom din kursholder ikke behøver å reise til og fra kurset.

 

finn en online yogalærer

✒️ Hvordan evaluerer studentene sine coacher i yoga i Stavanger?

Fra et utvalg av 1 vurderinger gav studentene deres instruktører i yoga et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Vår kundeservice på Superprof er tilgjengelig (via telefon eller e-mail fra mandag - fredag) om du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

👴🏼 Hvilke motivasjon kan man få ved å starte med privatkurser i yoga i Stavanger?

🧘‍♀️ å utøve yoga er en perfekt aktivitet for et mer balansert og sunnere liv. Andre fordeler er økt energi og en mer balansert forbrenning.

 

🙌 Ta privat yoga coachning med en kompetent coach. Våre instruktører hjelper deg med yogastillinger, øve på meditasjon og mindfulness.

 

🌸 For å kontakta en lærer: finn din coach ved bruk av Superprofs søkemotor og kontakt dem for å booke kurs. Alle yogaundervisninger kan ta plass i ditt hjem eller et annet sted

 

💬 Superprof gjør det mulig å komme i kontakt med de ulike yogalærerne som finnes registrert på vår hjemmeside.

 

👌 Når din kursforespørsel har blitt akseptert, kan du begynne ditt første kurs med din lærer.

 

👀 Se alle annonsene til våre yogalærere i nærheten av deg.

Vil du ha undervisning i yoga?

Velg blant mange lærere innen yoga!

Se flere lærere Kom i gang

Blir dyktig i yoga ved hjelp av et yogakurs Stavanger

Stavanger er både en by og kommune i Rogaland som ligger sørvest i Norge. Stavanger er landets fjerde mest folkerike kommune med 143 981 innbyggere. Byens historie strekker seg langt tilbake i middelalderen.

Fra og med 1125, da byggingen av domkirken ble påbegynt, utviklet stedet flere og flere byfunksjoner. Stavangerregionen har i over 40 år ledet an i utviklingen av Norge som energinasjon.

Byen tilbyr et rolig miljø i naturskjønne omgivelser for yogatrening. Du kan ta private yogatimer hjemme hos deg selv, hjemme hos læreren, eller på nettet fra din egen stue gjennom webkameraet.

Hva er yoga?

Yoga skaper balanse mellom kropp, sinn og sjel. Samtidig som du utvikler både robusthet og fleksibilitet. Yoga er utvilsomt den mest effektive treningsmetoden.

Uansett alder, kjønn, skader, begrensninger eller andre ting - alle kan gjøre yoga! Yoga har dessuten vist seg å ha mange helsefordeler.

Å utøve yoga regelmessig kan redusere stress og angst, forberede fordøyelsen og styrke hjerneaktiviteten. Ikke minst, kan dyp og rolig pusting hjelpe til med å senke pulsen og roe ned kroppen.

Fysiske Fordeler Med Yoga:

 • Yoga bidrar til en sunnere, mer fleksibel og myk kropp.
 • Yoga bidrar også til å opprettholde god metabolisme.
 • Yoga forbedrer åndedrettet, gir energi og vitalitet til cellene i kroppen.
 • Yoga senker kortisol, adrenalin og kolestrolnivået i kroppen.
 • Yoga forbedrer atletisk ytelse.

Mentale fordeler med yoga:

 • Yoga hjelper deg å skape en rolig indre tilstand.
 • Yoga reduserer stress og angst.
 • Yoga lærer deg hvordan du tilbakestiller hjernen din, slik at du kan bruke energien din mer effektivt.
 • Yoga oppmuntrer også til selvaksept og positiv tenking.

Åndelige fordeler med yoga:

 • Yoga hjelper deg med å øke bevisstheten din rundt ytre og dyptliggende følelser, kroppslige behov og verden rundt deg.
 • Yogatimene våre hjelper deg også til å utvikle et forhold mellom ånd, sjel og kropp.

Hvorfor velge privattimer

Superprof tilbyr ulike spennende og lærerike yogaleksjoner! Ettersom ikke alle kan komme seg ned på gulvet og opp igjen med letthet, blir tradisjonell yoga ofte betraktet som for komplisert.

Men ved hjelp av en stol kan hvem som helst gjøre det, og oppnå de samme helsefordelene som økt sirkulasjon, bedre balanse, bevegelighet og styrke.

Stol yoga er den mest anbefalte treningsformen for personer med beinskjørhet, leddgikt, Karpaltunnelsyndrom, eller for personer som trenger rehabilitering etter en operasjon, multippel sklerose (MS) og andre med fysiske begrensninger. 

Trenger du litt ekstra støtte eller veiledning til å komme i gang, eller hjelp til å opprettholde yogapraksisen? Hvis du er en nybegynner, kan det virke skremmende å bli med i en yogatime med vilt fremmede mennesker.

Derfor senker vi barrieren for å utforske yoga på dine egne vilkår! Eller, hvis du er en mer erfaren yogautøver som trenger oppfølging, inspirasjon og ønsker å lære noen mer avanserte yogastillinger med en instruktør.

Våre privattimer er skreddersydd for deg og dine behov. Våre instruktører hjelper deg så langt som egen kropp tillater, selvfølgelig. Enten du har lyst til å begynne å trene yoga hjemme, forbedre egen yogapraksis eller jobbe med en bestemt yogaform, er våre en-til-en timer en god løsning for deg.

Bikram Yoga

Bikram Yoga består av 26 øvelser og to pusteøvelser hvor man jobber systematisk med kroppen. Øktene utføres i treningsrom som er oppvarmet til 35-42 grader celcius med en luftfuktighet på 40 prosent. Bikram Yoga-økter varer vanligvis i totalt 90 minutter.

Iyengar Yoga

Denne typen yoga bruker ulike verktøy som yogablokker, belter og tepper for å utføre asanas (fysiske posisjoner). Iyengar har over 200 moderne yogaposisjoner og 14 forskjellige typer Pranayama, fra grunnleggende til avansert.

Eleven utvikler seg gradvis ved å gå fra enkle positurer til mer komplekse. Iyengar Yoga åpner opp kroppen på et dypere plan, samt forbereder åndedrettet gjennom en trinnvis tilnærming.

Ashtanga Vinyasa Yoga

Ashtanga Vinyasa Yoga er en varm og dynamisk yogaform. Fokuset er på å synkronisere pust og bevegelse i flytende overganger mellom ulike yogastillinger (vinyasas).

Hot Yoga

Hot Yoga utøves under varme og fuktige forhold, så vær forberedt på en del svetting! Målet er å gjøre kroppen utholdende, sterk og fleksibel.

Fordeler Med Hot Yoga:

 • Svetting renser kroppen - ettersom kroppen varmes opp, utvides kapillærene og det resulterer i mer oksygen som transporteres rundt i kroppen.
 • Det frigjør giftstoffer i kroppen og man føler seg mer energisk.
 • Hot Yoga gjør huden din glødende og myk.
 • Bidrar til å øke fleksibiliteten din - varmen løsner opp musklene dine, så det blir lettere å fullføre bevegelsene.
 • Det er åpent for alle - nybegynnere, mer erfarne, gamle og unge, kvinner og menn.
 • Det styrker immunforsvaret - å trene i varme omgivelser stimulerer thymuskjertelen eller brisselen, et lite organ bak brystbenet, som spiller en viktig funksjon i immunsystemet.
 • Det forbereder søvnen.
 • Mange som praktiserer Hot Yoga opplever vekttap. Når kroppens temperatur stiger øker energiforbruket, noe som får kroppen til å bruke mellom 10-40 prosent mer energi.

Superprofs Metoder For Private Yogatimer

Undervisningsmetoden varierer fra instruktør til instruktør. Hver økt er imidlertid strukturert for å møte elevens forutsetninger og behov.

Våre instruktører er opptatt av å identifisere hver enkelt person sine styrker og svakheter for å hjelpe han eller hun med å nå sine mål. Hvis du har lyst til å bli med på en yogatime, er det fortsatt ikke for sent!

Det er veldig enkelt å bli med på øktene våre. Gå inn på Superprof og sjekk ut instruktørens profil. Kontakt deretter den optimale instruktøren som oppfyller dine kriterier. Du kan senere trygt betale for timene rett i innboksen din.

Til slutt gjenstår det bare å nyte yogatimen du har bestemt deg for på et tidspunkt som er mest praktisk for deg. Forresten, hvis du bor i nærheten av Stavanger eller utenfor, har du ingen grunn til å bekymre deg.

Vi har veldig mange instruktører over hele verden som har lyst til å hjelpe deg med å nå målene dine. Bli med oss i dag og opplev en forskjell i yogatimene dine!

Hva vil du lære?