Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Sandnes

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem og mer enn 1 evalueringer.

271 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 271kr/timen

Å lære har aldri vært så enkelt!

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for engelsk-undervisning i Sandnes?

I Sandnes, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i engelsk 271kr.

 

engelsklærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere tilbyr første time av undervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre engelskundervisere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige for å gi privatundervisning i engelsk i Sandnes?

I Sandnes og nærområdene, er 7 engelskundervisere tilgjengelig for å gi undervisning

 

For å finne din privatlærer les deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

Velg din privatunderviser fra vårt utvalg av 7 undervisere.

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære engelsk online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før engelskeksamen, sliter med engelskbegreper eller bare ønsker å jobbe med dine engelskferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre engelsklærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir engelsk via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn din engelsklærer online.

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til engelskundervisere i Sandnes?

Fra et utvalg av 1 omtaler, ga elevene deres engelsklærere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning (over telefon eller e-mail fra mandag - fredag).

👴🏼Hvorfor burde du starte med engelskundervisning i Sandnes?

Engelsk er et nyttig fag, som kan være nødvendig på reise, karriere eller videre studier. Verdien av å mestre faget argumenterer for hvorfor man burde satse på å øke sine ferdigheter i faget. Flere barn sliter med engelskfaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i engelsk blitt svært ettertraktet.

 

Med hjelp av en privatlærer i engelsk kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for å snakke engelsk.

 

Alle engelskkurs med en kvalifisert privatunderviser tilbyr deg muligheten til å lære grammatikk og vokabular.

 

Enten du vil ta privatundervisning fra hjemmet ditt eller et annet sted, velg din privatlærer og book dine kurs i dag.

 

Et meldingssystem er på plass slik at du kan utveksle med veilederen din for å planlegge engelskkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne engelsklæreren din blant 7 engelsklærere i Sandnes.

Klar for å lære deg engelsk?

Se de ulike dyktige engelskunderviserne i Sandnes!

Se flere lærere Kom i gang

Engelskkurs for voksne

Det engelske språket er et språk som har utviklet seg mye etter påvirkning fra ulike språkgrupper. Etter 1000-tallet kom det inn flere franske, germanske og norrøne ord inn i språket.

Som et resultat ble engelsk et germansk språk med ordforråd bestående av ord som deles med flere andre språk. Vokabularet har fått stor innflytelse av latin, ettersom særlig gammelfransk var populært blant adelsfolk. 

Et innflytelsesrikt språk

Engelsk er verdens mest utbredte språk: I tillegg til å være verdens tredje største språk når det gjelder som morsmål, er det verdens mest brukte språk når du inkluderer alle de som snakker det som fremmedspråk. Det er rundt 300 til 350 millioner som har engelsk som morsmål, et sted mellom 400 millioner og 1 milliard mennesker har engelsk som andrespråk.

Engelsk er derfor et viktig språk å lære seg om man vil kommunisere med mennesker fra andre land. Engelsk er et offisielt språk for en rekke internasjonale organisasjoner og andre arenaer.

I tillegg er engelsk det offisielle språket i 55 forskjellige stater og det offisielle språket i FN, EU, NATO, WTO, Europarådet, Den afrikanske union og mange andre organisasjoner. Engelsk er også mye brukt som normen innen turisme og internasjonal virksomhet, og ulike norske bedrifter vil fort støte på engelsk i løpet av sitt virke.

Som du forstår er det altså en god idé å ha kontroll på engelskferdighetene dine før du trer inn i yrkeslivet.

Lær engelsk i Sandnes

Ønsker du å gå på den internasjonale skolen i Sandnes, eller har du barn som kunne vært aktuelle kandidater? Det finnes også muligheter for å velge internasjonal engelsk på videregående.

Kanskje kunne det være lurt å sikre et godt engelsknivå i forkant, eventuelt engelsk språkkurs for voksne for å kunne bedre hjelpe barnet ditt med lekser på skolen.

Både Sandnes læringssenter og folkeuniversitetet tilbyr engelskkurs i Sandnesområdet. Her kan du begi deg ut på tradisjonell gruppeundervisning for å forbedre dine skriftlige og muntlige ferdigheter i engelsk.

Selv de som har engelsk som sitt førstespråk, kan lære mer om sitt eget språk og grammatikk. Mange engelsktalende sliter med staving, å forstå komplekse grammatiske strukturer, pronomen og tegnsetting. I dette tilfellet kan det være en god idé å ta opp igjen engelskfaget.

Det kan være en god idé å etterhvert ta en språktest slik som TOELF, Cambrigde eller andre nivåtester. Disse vil du kunne legge til ved en søknad for å studere i utlandet, dra på utveksling eller eventuelt ved din CV om du ønsker å jobbe for et internasjonalt selskap.

Studere i utlandet

Tenker du å studere i et annet land og trenger å bli bedre i engelsk i forkant av avreise? Da er du ikke alene! Hvert eneste år er det mange norske studenter som reiser til utlandet for å studere hele graden sin der, eller drar på utveksling for en periode.

Ved å sørge for at du mestrer engelsk fullt og helt, sørger du også for å gjøre perioden i utlandet mye enklere. Ved å kunne språket på et høyt nivå, vil du enklere komme i kontakt med andre studenter og selve studiet vil kunne være enklere å forstå.

Enkelte universiteter krever et visst nivå innen engelsk, blant annet for å sikre at studentene som deltar på studiet forstår forelesningene og pensumet som brukes. For å oppnå dette nivået kan du få hjelp i forbindelse med en TOEFL-test, eller en annen språktesten som er aktuell for stedet du ønsker å studere.

Bli engelsklærer i Sandnes

Kanskje har du allerede gode ferdigheter i engelsk; enten om du har engelsk som morsmål eller du har mye erfaring fra opphold i engelsktalende land, vil du kunne lære bort engelsk til andre i Sandnes.

Du kan velge å kjøre utdanningsløpet for å bli en lærer i grunnskole eller videregående 0g deretter søke på ledige stillinger for engelsklærere, eller du kan forsøke deg på å gi privatundervisning til mennesker i ditt nærområde.

Om du ønsker å få kontakt med elever som ønsker undervisning i engelsk, kan du legge ut annonser på nærbutikken, en skole i nærheten eller registrere deg på Superprof. På Superprof vil du kunne lage din annonse om engelskundervisning, for det nivået du måtte ønske å undervise på og om du ønsker å undervise online eller i person.

Privatundervisning med Superprof

Som sagt finnes det flere tradisjonelle gruppekurs i Sandnesområdet hvor du kan lære deg engelsk, enten på dagtid eller etter jobb/skole.

Det er dessverre ikke alltid like enkelt for engelsklærerne å gi hver elev den oppfølgingen de har behov for i tradisjonell gruppeundervisning, dermed kan mange ha utbytte av hjelp i engelsk fra en privatlærer. 

Skulle du være en av dem som trenger mer skreddersydd leksehjelp i engelsk, kan en privatlærer i engelsk være løsninga for deg. Læreren vil kunne tilpasse seg ditt nivå, dine mål og progresjonen vil følge deg og hva du er komfortabel med.

Det er viktig at dere diskuterer utfordringer, nivå og annet praktisk informasjon i forkant av at dere starter med undervisningen sammen. Det vil da være mye enklere å gi læreren et så skreddersydd program som mulig, slik at du kan oppleve raskere progresjon. 

I tillegg tilbyr de fleste lærerne nettbasert undervisning, som er med på å gjøre det enda enklere for deg å lære deg engelsk i Sandnes-området. Sjekk ut nettsida til Superprof og gjør et søk på engelsklærere i og rundt Sandnes.

Du vil få opp alle mulige lærere i ditt område og kunne lese relevant informasjon om disse, som skal gjøre det enklere for deg å velge den riktige læreren.

Lykke til med å finne en privatlærer som kan lære deg engelsk!

Hva vil du lære?