Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Finn en engelskkurs i Sandnes

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem og mer enn 1 evalueringer.

270 kr/time

Gode priser: omtrent 95% av lærerne tilbyr første time gratis. Gjennomsnittspris på 270kr/timen

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser et engelsk språkkurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser ved kurs i engelsk

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i Engelskkurs i Sandnes?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i Engelskkurs i Sandnes er 270Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen engelskundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

🎯 Hvorfor velge undervisning i Engelsk i Sandnes?

Engelskkurs Med en erfaren lærer, gir deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerene.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Kan man lære Engelsk online?

Flesteparten av våre engelsklærere tilbyr deres Engelskkurs online. Se gjennom alle profilene for å finne  engelskkurs online.

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen Engelskkurs i Sandnes?

5 lærere i engelsk tilbyr hjelp i engelsk.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 5 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre Engelsklærere i Sandnes mottatt?

Blandt 1 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i engelsk?

Velg blant mange lærere innen engelsk!

Se flere lærere Kom i gang

Engelskkurs for voksne

Det engelske språket er et språk som har utviklet seg mye etter påvirkning fra ulike språkgrupper. Etter 1000-tallet kom det inn flere franske, germanske og norrøne ord inn i språket.

Som et resultat ble engelsk et germansk språk med ordforråd bestående av ord som deles med flere andre språk. Vokabularet har fått stor innflytelse av latin, ettersom særlig gammelfransk var populært blant adelsfolk. 

Et innflytelsesrikt språk

Engelsk er verdens mest utbredte språk: I tillegg til å være verdens tredje største språk når det gjelder som morsmål, er det verdens mest brukte språk når du inkluderer alle de som snakker det som fremmedspråk. Det er rundt 300 til 350 millioner som har engelsk som morsmål, et sted mellom 400 millioner og 1 milliard mennesker har engelsk som andrespråk.

Engelsk er derfor et viktig språk å lære seg om man vil kommunisere med mennesker fra andre land. Engelsk er et offisielt språk for en rekke internasjonale organisasjoner og andre arenaer.

I tillegg er engelsk det offisielle språket i 55 forskjellige stater og det offisielle språket i FN, EU, NATO, WTO, Europarådet, Den afrikanske union og mange andre organisasjoner. Engelsk er også mye brukt som normen innen turisme og internasjonal virksomhet, og ulike norske bedrifter vil fort støte på engelsk i løpet av sitt virke.

Som du forstår er det altså en god idé å ha kontroll på engelskferdighetene dine før du trer inn i yrkeslivet.

Lær engelsk i Sandnes

Ønsker du å gå på den internasjonale skolen i Sandnes, eller har du barn som kunne vært aktuelle kandidater? Det finnes også muligheter for å velge internasjonal engelsk på videregående.

Kanskje kunne det være lurt å sikre et godt engelsknivå i forkant, eventuelt engelsk språkkurs for voksne for å kunne bedre hjelpe barnet ditt med lekser på skolen.

Både Sandnes læringssenter og folkeuniversitetet tilbyr engelskkurs i Sandnesområdet. Her kan du begi deg ut på tradisjonell gruppeundervisning for å forbedre dine skriftlige og muntlige ferdigheter i engelsk.

Selv de som har engelsk som sitt førstespråk, kan lære mer om sitt eget språk og grammatikk. Mange engelsktalende sliter med staving, å forstå komplekse grammatiske strukturer, pronomen og tegnsetting. I dette tilfellet kan det være en god idé å ta opp igjen engelskfaget.

Det kan være en god idé å etterhvert ta en språktest slik som TOELF, Cambrigde eller andre nivåtester. Disse vil du kunne legge til ved en søknad for å studere i utlandet, dra på utveksling eller eventuelt ved din CV om du ønsker å jobbe for et internasjonalt selskap.

Studere i utlandet

Tenker du å studere i et annet land og trenger å bli bedre i engelsk i forkant av avreise? Da er du ikke alene! Hvert eneste år er det mange norske studenter som reiser til utlandet for å studere hele graden sin der, eller drar på utveksling for en periode.

Ved å sørge for at du mestrer engelsk fullt og helt, sørger du også for å gjøre perioden i utlandet mye enklere. Ved å kunne språket på et høyt nivå, vil du enklere komme i kontakt med andre studenter og selve studiet vil kunne være enklere å forstå.

Enkelte universiteter krever et visst nivå innen engelsk, blant annet for å sikre at studentene som deltar på studiet forstår forelesningene og pensumet som brukes. For å oppnå dette nivået kan du få hjelp i forbindelse med en TOEFL-test, eller en annen språktesten som er aktuell for stedet du ønsker å studere.

Bli engelsklærer i Sandnes

Kanskje har du allerede gode ferdigheter i engelsk; enten om du har engelsk som morsmål eller du har mye erfaring fra opphold i engelsktalende land, vil du kunne lære bort engelsk til andre i Sandnes.

Du kan velge å kjøre utdanningsløpet for å bli en lærer i grunnskole eller videregående 0g deretter søke på ledige stillinger for engelsklærere, eller du kan forsøke deg på å gi privatundervisning til mennesker i ditt nærområde.

Om du ønsker å få kontakt med elever som ønsker undervisning i engelsk, kan du legge ut annonser på nærbutikken, en skole i nærheten eller registrere deg på Superprof. På Superprof vil du kunne lage din annonse om engelskundervisning, for det nivået du måtte ønske å undervise på og om du ønsker å undervise online eller i person.

Privatundervisning med Superprof

Som sagt finnes det flere tradisjonelle gruppekurs i Sandnesområdet hvor du kan lære deg engelsk, enten på dagtid eller etter jobb/skole.

Det er dessverre ikke alltid like enkelt for engelsklærerne å gi hver elev den oppfølgingen de har behov for i tradisjonell gruppeundervisning, dermed kan mange ha utbytte av hjelp i engelsk fra en privatlærer. 

Skulle du være en av dem som trenger mer skreddersydd leksehjelp i engelsk, kan en privatlærer i engelsk være løsninga for deg. Læreren vil kunne tilpasse seg ditt nivå, dine mål og progresjonen vil følge deg og hva du er komfortabel med.

Det er viktig at dere diskuterer utfordringer, nivå og annet praktisk informasjon i forkant av at dere starter med undervisningen sammen. Det vil da være mye enklere å gi læreren et så skreddersydd program som mulig, slik at du kan oppleve raskere progresjon. 

I tillegg tilbyr de fleste lærerne nettbasert undervisning, som er med på å gjøre det enda enklere for deg å lære deg engelsk i Sandnes-området. Sjekk ut nettsida til Superprof og gjør et søk på engelsklærere i og rundt Sandnes.

Du vil få opp alle mulige lærere i ditt område og kunne lese relevant informasjon om disse, som skal gjøre det enklere for deg å velge den riktige læreren.

Lykke til med å finne en privatlærer som kan lære deg engelsk!

Hva vil du lære?