Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Horten

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

280 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 280kr/timen

1 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 1time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for mattekurs i Horten?

Gjennomsnittskostnaden på matematikkurs per time i Horten er 280kr.

 

Prisen for mattekurs vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere tilbyr deres første kurstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre mattelærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige i Horten for å gi matematikkundervisning?

7 privatlærere i matte er tilgjengelige for å gi mattekurs i Horten og omegn.

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer studentene deres privatundervisere i matematikk i Horten?

 

 

Studentene evaluerte sine mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 av fem fra et utvalg av 1 anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over telefon eller e-mail i løpet av hverdagene).

👴🏼Hvorfor ikke forsøke privat matematikkundervisning i Horten?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere elever sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp mattehjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Ta private mattetimer for å lære om ulike matematiske konsepter med en erfarenunderviser. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske konsept og terminologi på.

 

Enten du vil ta private leksjoner fra hjemmet ditt eller et annet sted, velg din privatlærer og book dine matematikkurs

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan ta kontakt med læreren din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 7 matteveiledere i Horten.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte med en privatlærer matte

Allerede fra barnetrinnet er det nyttig med ekstra hjelp utenom den daglige klasseromsundervisningen. Elever som har støttetimer eller leksehjelp på si, presterer bedre i timene og oppnår bedre karakterer. Dette gir eleven en god følelse av mestring, enten det er i engelsk, matematikk eller andre fag på skoleplanen.

Med en privat mattelærer vil skoleeleven få akkurat den støtten som trengs, da privatlæreren kan skreddersy et opplegg etter skoleundervisningen. Privatlæreren kan imidlertid endre metodikken for innlæring, slik at eleven får det «lille ekstra» som skal til for å lykkes i faget.

Støtteundervisning, veiledning eller leksehjelp med en privatlærer er en god investering i barnets fremtid, en investering med god langsiktig avkastning!

Hjemmeundervisning mot sosiale ulikheter

I nyere tid har sosiale fenomener fått større oppmerksomhet i media, som påpeker det økende skillet blant barn i skolealder. Regjeringen belyser temaet i sitt mål om en bærekraftig likhetsskole, der hele 27 programmer skal fange opp de som sliter i et fag.

Imidlertid mener eksperter at systemet virker oppdelt og mot sin hensikt, og sammenligner med Finlands vellykkede skolesystem med kun ett slikt program. Hva skal så til for å lukke dette gapet, slik at alle barn kan mestre fag på samme nivå? Kanskje er det skolesystemet som svikter, mangel på individuell oppfølging, manglende ressurser på hjemmefronten?

Uansett årsak, så finnes det løsninger. Og med en privat lærer kommer eleven på rett spor til å lykkes. Mange elever sliter med matematikk allerede fra barnsben av. Og jo høyere opp i trinn, desto vanskeligere blir temaet. Derfor er det lurt å ta fatt på problemet så tidlig som mulig, slik at mattetimene på ungdomsskolen og videregående ikke blir uoverkommelige for eleven.

Logikken i kartesisk geometri, kvadratrot og artimetikk er ikke like grei å få taket på for alle, og det er lett å falle ut i timene. I en ordinær skoleklasse-setting følges en offisielt planlagt undervisningmodell, og det er ikke alltid ressurser nok til noe særlig individuell oppmerksomhet.

Dette gjør også at eleven vegrer seg for å spørre. Ofte kan temaet være såpass innviklet at heller ikke foreldrene kan bidra med stort. Dermed opplever eleven en følelse av å mislykkes, og kan fort gi opp.

Det er her en privatlærer kan være til stor nytte. En privat mattelærer vil arbeide med spesifikke punkter i undervisningen eleven sliter med. Med en ansikt-til-ansikt undervisning, gjerne i sitt eget hjem, vil eleven heller ikke vegre seg for å stille spørsmål.

Mattematikk er viktig

Matte er overalt – hjemme, ute i arbeidslivet – uten at vi tenker nevneverdig på det. Uten matte ville vi ikke hatt snorrette vinkler i arkitekturen, veibaner med riktig helling eller velfungerende timetabeller i kollektivtrafikken. Dette er bare noen få eksempler i større skala.

Om vi drar ned skalaen til vår egen hverdag: du er vel interessert i å vite eksakt hvor mye du sparer på et rabattert produkt i butikken? Eller kunne regne ut din del av restaurantregningen?

Allerede på barneskolen får vi matematikk inn under huden. Barn lærer her å skille tall og former, og de fleste klarer å mestre enkle regnestykker. Dette legger grunnlaget for videre utvikling og karriere, selv om barnet ikke skal bli stjernefysiker, ingeniør eller matematiker. Matematikk berører oss uansett yrke og virke!

Gangetabeller og Pythagoras teori

Mattematikkundervisningen starter typisk med enkel pluss og minus, for deretter å stige i gradene til gange, deling, brøk, geometri og kjente teorier fra store matematikere som Pythagoras og Thales m.fl.

Og listen over temaer er nesten uendelig, og inneholder også aritmetikk, algebra, aritmisk sekvens, primtall, trigonometri, komplekse tall, naturlige heltall, sannsynlighetsmatematikk osv.

I Horten og omegn har vi over femti mattelærere som kan hjelpe deg med ett eller flere av disse emnene. De kan hjelpe barn og voksne i alle aldre, enten det er snakk om leksehjelp, eksamensforberedelse eller hjelp til å komme inn på et høyere studie.

Men, hva var det med denne Pythagoras igjen? Hvem var han og hvilken teori er han kjent for? «I en rettvinklet trekant er summen av kvadratene på katetene lik kvadratet på hypotenusen.» Setningen lyder kanskje kjent for mange. En kyndig mattelærer vil kunne gi deg bedre innføring i emne og person, dersom du ønsker det.

Psykologiske blokkeringer kan løses

Det finnes råd for det meste, også når hjernen blokkeres av for mange kompliserte tall og regnestykker, teorier og hodebry. Dette gjelder spesielt i en klasseroms-setting, der presset oppleves sterkere av den enkle grunn at du skal holde tritt med resten av klassen. For ikke å nevne når du skal utføre komplekse regnestykker med konfidensintervall og styringsintervall eller lignende foran hele klassen.

Mange elever på ungdomsskole og videregående føler seg brydd ved enhver type eksponering for klassen, og mange vegrer seg derfor for å delta aktivt i timene. Resultatet av denne blokkeringen er tregere fremgang.

Det er akkurat her en privatlærer kan være løsningen. Det skapes et tillittsforhold mellom elev og lærer, og eleven slipper å prestere foran andre mennesker. En privatlærer kan fokusere på akkurat det eleven trenger og gi det lille ekstra som skal til for å føle mestring. Dette gir eleven bedre selvfølelse og kan bidra til aktiv deltakelse i timen.

Hvem passer privatundervisning for?

Alle har svært god nytte av privatundervisning, og det gjelder ikke bare de som sliter med et emne i et spesifikt fag. Du kan ha et høyt nivå i faget, men føler deg usikker på enkelte ting rundt et spesifikt emne. Det kan være du ligger langt fremme og trenger mer utfordrende oppgaver. Det hele handler om å bli bedre i noe!

Noen kan ha videre mål med sin privatundervisning, kanskje for å oppnå et akademisk mål. Uansett hva du er ute etter så vil du finne en privat mattelærer på Superprof-plattformen, der du kan skrolle deg gjennom over 50 lærerprofiler i og rundt Horten.

Slik kan du sjekke hva hver enkelt spesialiserer seg på, hvilken erfaring og kvalifikasjoner de har, samt pris og sted. Har du ytterligere spørsmål, kan du ta kontakt med hver enkelt. Første time er som regel gratis, og den kan du benytte til å få en følelse av undervisningsmetode og om du og lærer er på samme bølgelende.    

Hva vil du lære?