Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Porsgrunn

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 1 evalueringer.

250 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 250kr/time

1 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 1time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Porsgrunn. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye må man betale for mattekurs i Porsgrunn?

I Porsgrunn, er gjennomsnittsprisen for matematikkundervisning 250kr.

 

Timesprisen for matematikkundervisning vil avhenge av:

  • Erfaringen læreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir deres første mattetime gratis.

Sjekk ut prisene på våre mattelærere i ditt område.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Porsgrunn for å gi mattekurs?

15 private matematikkundervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Porsgrunn og omegn.

 

Velg din privatlærer i Porsgrunn fra et utvalg på 15 tilgjengelige lærerprofiler.

 

💻 Hvordan kan jeg ta privattimer i matematikk online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi veileder ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan har studentene evaluert deres privatlærere i matte i Porsgrunn?

 

Elevene evaluerte sine mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 1 anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via e-mail fra mandag - fredag.

👴🏼 Hvorfor burde du ta private mattekurs i Porsgrunn?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere ungdomer synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i matte blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Ta private mattetimer for å lære om ulike matematiske emner med en kompetentlærer i matte. Ved hjelp av din lærer er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske emner og terminologi på.

 

Du må bare velge en privatunderviser og bestille matematikkurs hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan utveksle med læreren din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 15 veiledere i Porsgrunn.

Finn din mattelærer i Porsgrunn

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Porsgrunn

Se flere lærere Kom i gang

Forbedre matteferdighetene dine med matte hjelp

Enten det er for å hjelpe deg med å oppnå høyere karakterer på videregående skole eller for å bare gå gjennom det helt nødvendige sånn som "hverdags-matte", så kan det være flere fordeler ved å få en privatlærer.

Mens Einstein demonstrerte sin relativitetsteori for nesten 100 år siden, kan du ha følt deg forvirret over visse deler av den. I så fall, hvorfor ikke ta noen timer med privatundervisning! Matematikk er spesielt komplekst, og det er vanskelig å takle et helt program uten å glemme biter her og der.

Matematikk kan deles inn i flere kategorier, nemlig: mekanikk, matematisk fysikk, tallteori (primtall, desimaler, komplekse tall), logikk, geometri (inkludert trigonometri), algebra, sannsynlighet og statistikk (kalt probabilistisk studie), grafer (funksjonsgrenser), eksponentielle funksjoner, variasjonstabell), reell og kompleks analyse og perspektiver.

Det ville være veldig ambisiøst å takle alt dette alene, og med mindre du er en stor norsk matematiker som Nils Henrik Abel, så er det usannsynlig at du vil forstå alt med det første. Enten du virkelig sliter eller bare trenger en oppfriskning, så er det ingen grunn til å være sjenert.

Du kan til og med ta privattimer med noen på din egen alder, hvis det hjelper deg å føle deg mer komfortabel: her kan du lære matematiske vitenskaper som fysikk og kjemi, studere hefter for eksamensgjennomganger, lage studieark, få hjelp med dine nåværende lekseproblemer... mulighetene er uendelige! Hver elev reagerer forskjellig på en fysikktime eller en mattetime, så det er viktig å ikke bygge opp for mye stress mens du prøver å holde tempoet oppe, uansett hva målene dine er!

Blant de emnene som oftest gås gjennom under en matteøkt, finner vi: den affine (eller lineære) funksjonen, brøkenes hemmeligheter, hoderegning, forskjellen mellom cosinus og sinus, eksponentielle- eller skalarfunksjoner, algoritmer, binomial fordeling eller elementene i en polygon.

Vil du vite mer om tall eller sannsynligheter? Det kan være på tide å se tilbake på matematiske matriser og avledninger og ulikheter gjennom interaktive kurs med en ekspertveileder!

Lær matematikk i Porsgrunn

Enten du ønsker å forbedre matematikkferdighetene dine eller forberede deg til avsluttende eksamen sammen med andre elever i mindre grupper, så er Porsgrunn stedet for å bli bedre!

Flere skoler krever opplæring innenfor matematikk og mestring av faget for at du kan bli tatt opp som student innenfor de ulike studieretningene de har. På generell basis kan det være en god idé å ta noen forberedende kurs som hjelper deg til å forberede deg til å begynne med det videre utdanningsforløpet ditt.

Fordelene med disse type timene er at de gir deg de verktøyene du trenger for å forstå matten raskt og effektivt. Det samme gjelder forberedelse til avsluttende eksamen på videregående og leksehjelp gjennom skoleåret ettersom flere universiteter har opptakskrav som er basert på karaktersnittet man har fra videregående og at man har hatt de relevante fagene, sånn som realfag.

Det er også andre offentlige eller private skoler som tilbyr mattekurs takket være et solid lærerteam: matematikklæreren din vil vanligvis være en førsteamanuensis eller en sertifisert lærer. Noen private institutter tilbyr også privattimer i matematikk.

Det finnes også foreninger i Porsgrunn hvor formelen er enkel: matematikkentusiaster, eller private lærere, samles to til tre ganger i uken for å diskutere naturfag eller matematikkfag. Disse foreningene kan også være en stor ressurs for å finne kvalifiserte mattelærere i byen.

For en intensiv undervisningsplan for å lykkes på tentamen eller eksamen, så kan privatundervisning hjelpe deg med å lykkes i matte!  

Porsgrunn og matematikk

Kjenner du tidenes mest kjente matematiker? Riktignok er det flere, mellom Pythagoras og hans trigonometriteorem, Arkimedes, som ga navnet sitt til loven om fysisk oppdrift, Isaac Newton og hans forskning på tyngdekraften... Matematikk dekker utrolig mange forskjellige aspekter.

Andre store navn innen matematikk har påvirket feltet og flere kommer fra Storbritannia slik som William Jones som var ansvarlig for å lage det berømte symbolet 'pi', som er mye brukt i beregninger i dag, og Arthur Cayley som var med på å grunnlegge den moderne britiske skolen for ren matematikk.

Det er også kjente matematikere fra Norge slik som Niels Abel som er Norges mest kjente matematiker som er kjent for arbeidet sitt med elliptiske integraler og algebraiske ligninger. Dessuten må vi huske hvordan matematikk, og spesielt algebra, er gamle disipliner som ble oppfunnet for flere årtusener siden.

Du kan lære mer om det fantastiske med matematikk ved å fordype deg i matematikkens historie eller besøke museer slik som Teknisk Museum. Dersom du har et nysgjerrig sinn og ønsker å lære mer om hvordan matte kan hjelpe oss i å gi svar på essensielle spørsmålene om planeten vår så kan du også finne spennende stoff på nett og i litteraturen.

Et mangfold av mattelærere i Porsgrunn

Det er ikke noen mangel på privatlærere i Porsgrunn: fra universiteter, private skoler, høyskoler, foreninger eller til og med matematikklubber på skolen. Du vil alltid finne en lærer som hjelper deg med å huske gangetabellene dine eller tilby leksehjelp.

På de fleste universiteter eller skoler har studentene og elevene tilgang til timer hvor de får akademisk støtte for å hjelpe dem i å komme seg videre i faget de trenger støtte i.

Hjemmeundervisningen kan foregå i løpet av skoleåret eller i ferier sånn som vinterferien og påskeferien. Det finnes til og med sommerkurs i matematikk som man kan gå på. Å bli med på en mattetime etter skolen eller i et par timer i helgen kan også være en smart løsning: lærerne fra Superprof er klare til å undervise deg når som helst i uken!

Dessuten, for å forbedre ferdighetene dine vil de kanskje forklare at det ikke er noe bedre i matematikk enn regneark og arbeidsbøker - som man kan ta med overalt.

Så hvorfor ikke ta notatboken din under armen og studere på en café i Porsgrunn sentrum eller i nærheten av Porsgrunnelva? Selv om hver lærer har sin spesialitet eller sitt fagfelt, så må en privatlærer i matte også kunne tilpasse seg elevens omstendigheter og særskilte behov.

Matteundervisning i Porsgrunn: finn riktig kurs her på Superprof!

Stilt overfor det økende antallet lærere og veiledere i Porsgrunn, så kan det virke overveldende å finne den beste matematikklæreren som kan hjelpe deg til å oppnå dine mål. Men med Superprof, så er det ikke så vanskelig!

Vi har faktisk et stort utvalg av profesjonelle privatlærere som tilbyr privattimer hjemme mens vi respekterer timeplanen og budsjettet ditt, og er fleksible når det gjelder møteplasser.

Studerer du? Trenger du leksehjelp? Har du behov for å gå over og lære det helt grunnleggende? Eller kanskje takle det mest komplekse? Våre Superprof-lærere er klare for elever på alle mulige nivåer og de potensielle utfordringene som kan oppstå; fra de som nettopp har startet opp til elever på universitetsnivå.

Blant våre yngste lærere vil du dessuten utvilsomt finne ingeniørstudenter eller doktorgradsstudenter som er klare til å hjelpe deg. De kan tilby ukentlige timer i tillegg til datakurs, fysikk, kjemi, nettbaserte matematikkurs og til og med kurs i andre fag (geografi, historie, naturvitenskap og teknologi), gjennom skreddersydde læringsopplegg og øvelser.

Vet du hvor mange lærere som er tilgjengelige for deg på Superprof? Et mangfold! Du kan utføre et geografisk søk ​​for å finne den ideelle læreren for deg og sette opp et effektivt matematikkprogram, for å hjelpe deg synlig fremgang og lykkes.

Uansett om de har lærerutdanningen eller ikke, så er lærerne våre svært kjent med alle nivåer og matematikkferdigheter, fra fysikk til algebra til ingeniørfag. Privatlæreren din vil ha utmerkede pedagogiske ferdigheter og vite hvor viktig det er å være tålmodig for å kunne hjelpe deg med å nå dine mål helt fra den aller første timen dere har sammen. Mattelæreren din venter kanskje rundt hjørnet.

Så hva er det du venter på?

Hva vil du lære?