Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Tønsberg

Se flere lærere

5.0 /5

Mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 4 evalueringer.

307 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 307kr/time

8 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 8time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Tønsberg. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye koster for privattimer i matematikk i Tønsberg?

matematikkundervisning i Tønsberg koster 307kr.

 

Timesprisen for matematikkundervisning vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i matte har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir første undervisningstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre mattelærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange lærere er tilgjengelige i Tønsberg for å gi privat matematikkundervisning?

I Tønsberg og nærområdene, er 12 private matematikkundervisere tilgjengelig for å gi privatundervisning.

 

Velg din privatlærer i Tønsberg fra et utvalg på 12 tilgjengelige lærerprofiler.

 

💻 Kan du ta undervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir matematikk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv innfaget du ønsker i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og undervisning på nettet er ofte billigere fordi veileder ikke trenger å reise til og fra undervisningen.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan har studentene evaluert deres privatlærere i matte i Tønsberg?

Fra et utvalg av 4 evalueringer, ga studentene deres mattelærere et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over e-mail fra mandag - fredag.

👴🏼 Hvorfor burde du benytte deg av matematikkundervisning i Tønsberg?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på skolen. Flere barn synes mattefaget er utfordrende i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på et høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever ta tilbake mestringsfølelsen ved å løse mattteoppgaver. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle mattetimer med en godkjent underviser tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske temaene, enkelt og effektivt.

 

Du må bare velge en veileder og bestille kurs hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med læreren din for å organisere matematikkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 12 privatlærere i Tønsberg.

Finn din mattelærer i Tønsberg

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Tønsberg

Se flere lærere Kom i gang

Finn din matte hjelp gjennom Superprof

«Matte er dødsvanskelig» / «Matte er kjempeenkelt» – to ytterpunkter du sikker har hørt før. Noen har rett og slett evne for tall, mens andre har evner for ord og språk. Nå viser studier at Einstein hadde rett: ord, språk og matematikk bearbeides i venstre hjernehalvdel, men i forskjellige områder! Dermed er det altså vitenskapelig bevist at du ikke kan ha en sekser i alle fag!

Nå er det imidlertid slik at skoleplanen ikke tar hensyn til slike individuelle forskjeller, og matematikk er et av de viktigste fagene på skolen. Og jo høyere opp i trinn, desto mer sentral plass får faget.

Alle har en viss peiling på matte, men på forskjellig nivå. Du er kanskje god på hoderegning, men sliter med algebra. Uansett, sannsynligheten for at du mestrer alle aspekter i matematikk er ganske liten!

Vi må heller ikke se bort ifra at matematikk er noe vi må leve med livet ut, både på hjemmebasis og på profesjonelt nivå. Intet yrke er fritt for tall! Og ingen er totalt fritatt for hoderegning eller oppgaveløsning i hverdagslivet! Ja, selv en strikkeoppskrift krever en viss innsikt i matematikk!

Bor du i eller i nærheten av Tønsberg, er nesten 40 Superprof-lærere villige til å hjelpe deg med matematiske spørsmål. Noen av lærerne tilbyr også hjelp i andre fag, og kan skreddersy et kombinasjonsopplegg etter dine behov!  

Hvorfor er matte så vanskelig?

Forskning.no belyser spørsmålet mange barn stiller seg: hvorfor er matte så vanskelig? Det har seg nemlig slik at matematikk er fjernt fra et barns hverdag, og gjør det derfor fremmed, meningsløst og vanskelig å forstå.

Allerede når barna begynner på skolen har de ulike forutsetninger for å lære faget. Det handler ikke bare om medfødte emner, men også om «bagasjen» de har med seg. Noen barn kan ha lært å ta til seg læring hjemmefra, og lært å stille spørsmål og få tilfredsstillende svar på spørsmålene sine. Ikke alle barn har denne nyttige «bagasjen».

Slik er det lett å havne utenfor i et fag som matematikk. Og når barnet først er utenfor, er det vanskelig å komme inn. Det dannes en avstand til alt som har med matte å gjøre, en avstand som kan vare livet ut dersom det ikke tas fatt i.

Vi var inne på Einsteins teori om at vi bruker ulike deler av hjernen til å prosessere ulik informasjon. Vitenskapelige undersøkelser fastslår at venstre hjernehalvdel brukes til matematikk, tall og logikk, språk og ord m.m., mens høyre hjernehalvdel er den mer kreative delen der både musikk og følelser får utarte seg.

Som en kuriositet kan vi nevne den kanadiske studien « A population-level analysis of associations between school music participation and academic achievement» utført ved universitetet British Colombia, som viser at det også er en forbindelse mellom alle disse fagene/evnene, og konkluderer med at musikk fremmer matteferdigheter.

Vi vet fra før at det sendes millioner av signaler og beskjeder mellom våre to hjernehalvdeler hvert eneste sekund, og at hjernen vår er en eneste gedigen opplysningssentral.

I følge undersøkelsen ved British Colombia vil det å kunne spille et instrument utvikle øye-hånd-hjerne-koordinasjonen vår. Slik utvikles også lytteevne, samarbeidsevne og disiplin.

Studien ble utført på over 112 000 personer over tre år, og viste at elever som lærte å spille et instrument i grunnskolen, og fortsatte med dette i videregående skole, ikke bare fikk høyere karakterer, men var rundt ett akademisk år i forkant av sine medstudenter i matte, engelsk og realfag.

Men musikk til side, og rett på sak: hvor kan du studere matematikk i Tønsberg?

Superprof-lærere i Tønsberg

På vår plattform vil du finne oppunder 40 dyktige mattelærere i og rundt Tønsberg. De er alle kvalifiserte og med ulik bakgrunn. Noen er mattelærere av yrke, noen er på vei til å bli lærer, mens andre har andre relaterte yrker.

Hvilken lærer du skal velge avhenger av undervisningsnivået. For å best avgjøre dette, anbefales å se nøye gjennom lærerprofilene på plattformen. Under hver profil kan du lese hva de tilbyr av fagemner, undervisningsnivå, personlig og yrkesmessig erfaring og kvalifikasjoner. Det er enkelt å komme i kontakt med lærerne, dersom du skulle ha spørsmål relatert til deres undervisning.

Hva du skal ta i betraktning ved valg av lærer: for det første må du ha det klart for deg hva du vil lære. Ha dette klart før du eventuelt tar kontakt med læreren. Da sparer du mye dyrebar tid, og kan gå rett på sak. Det er enklere både for deg og læreren. Prisen kan også være en avgjørende faktor, samt undervisningssted.

Det vil også være rimeligere å velge nettundervisning fremfor fysisk oppmøte på et undervisningssted. Har du et budsjett å holde deg til, så opplys læreren om dette. Slik kan dere sammen utarbeide et opplegg som passer både lommebok og undervisningsbehov.   

Det holder ikke bare å pugge, men også forstå

Våre lærere vet at det ikke holder bare å pugge – du må også forstå hvorfor og hvordan, ellers blir det meningsløst. En privat mattelærer vil sørge for at du på en lett forståelig måte får mattekunnskapen inn på rett måte.

Læreren vil kunne løfte emnet ut av skoleplanen og få deg til å se «problemet» fra en annen vinkel for bedre forståelse. Dette er det vanligvis ikke ressurser til i en klasseroms-setting. I et klasserom har dessuten læreren mange elever å forholde seg til, og må følge et strengere undervisningsopplegg uten for mye avvik.

En privat lærer har i motsetning kun en elev å forholde seg til. Det betyr at du har lærerens fulle oppmerksomhet gjennom hele timen. Du slipper å rekke opp hånden, og du vil få svar på akkurat det du lurer på uten å forstyrre andre.

Mange elever, som sliter med matte har fått tilbake gløden for læring med en privatlærer. Noen har også gått fra bunnkarakterer til toppkarakterer og fullstendig endret synspunkt på matematikk som fag.

Anser du deg selv som en nummerisk katastrofe? Da tar du mest sannsynlig feil. Med en privat mattelærer i Tønsberg kan du oppdage nye talenter og virkelig få dreis på dine matematiske evner.

Hva vil du lære?