Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Tønsberg

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 3 evalueringer.

257 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 257kr/timen

11 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 11time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for privatkurs i matematikk i Tønsberg?

Gjennomsnittsprisen på undervisning i matte per time i Tønsberg er 257kr.

 

Mattelærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen underviseren har
  • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre undervisere gir deres første mattetime gratis.

Sjekk ut prisene på våre matteveiledere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige i Tønsberg for å gi privat matematikkundervisning?

I Tønsberg og nærområdene, er 8 private mattelærere tilgjengelig for å gi privatundervisning.

 

For å finne din privatlærer undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres kurstilbud.

 

💻 Hvordan kan jeg ta privat matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av elever til privatlærere i matte i Tønsberg?

 

 

Studentene evaluerte sine mattelærere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 3 evalueringer.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

👴🏼Hvorfor ikke starte med privat matematikkundervisning i Tønsberg?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere barn sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en matematikkunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Ta matematikkundervisning for å lære om ulike matematiske konsepter med en kvalifisertlærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske konsept og terminologi på.

 

Du må bare velge en privatlærer og bestille kurs hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan komme i kontakt med læreren din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller et annet sted.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 8 lærere i Tønsberg.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Finn din matte hjelp gjennom Superprof

«Matte er dødsvanskelig» / «Matte er kjempeenkelt» – to ytterpunkter du sikker har hørt før. Noen har rett og slett evne for tall, mens andre har evner for ord og språk. Nå viser studier at Einstein hadde rett: ord, språk og matematikk bearbeides i venstre hjernehalvdel, men i forskjellige områder! Dermed er det altså vitenskapelig bevist at du ikke kan ha en sekser i alle fag!

Nå er det imidlertid slik at skoleplanen ikke tar hensyn til slike individuelle forskjeller, og matematikk er et av de viktigste fagene på skolen. Og jo høyere opp i trinn, desto mer sentral plass får faget.

Alle har en viss peiling på matte, men på forskjellig nivå. Du er kanskje god på hoderegning, men sliter med algebra. Uansett, sannsynligheten for at du mestrer alle aspekter i matematikk er ganske liten!

Vi må heller ikke se bort ifra at matematikk er noe vi må leve med livet ut, både på hjemmebasis og på profesjonelt nivå. Intet yrke er fritt for tall! Og ingen er totalt fritatt for hoderegning eller oppgaveløsning i hverdagslivet! Ja, selv en strikkeoppskrift krever en viss innsikt i matematikk!

Bor du i eller i nærheten av Tønsberg, er nesten 40 Superprof-lærere villige til å hjelpe deg med matematiske spørsmål. Noen av lærerne tilbyr også hjelp i andre fag, og kan skreddersy et kombinasjonsopplegg etter dine behov!  

Hvorfor er matte så vanskelig?

Forskning.no belyser spørsmålet mange barn stiller seg: hvorfor er matte så vanskelig? Det har seg nemlig slik at matematikk er fjernt fra et barns hverdag, og gjør det derfor fremmed, meningsløst og vanskelig å forstå.

Allerede når barna begynner på skolen har de ulike forutsetninger for å lære faget. Det handler ikke bare om medfødte emner, men også om «bagasjen» de har med seg. Noen barn kan ha lært å ta til seg læring hjemmefra, og lært å stille spørsmål og få tilfredsstillende svar på spørsmålene sine. Ikke alle barn har denne nyttige «bagasjen».

Slik er det lett å havne utenfor i et fag som matematikk. Og når barnet først er utenfor, er det vanskelig å komme inn. Det dannes en avstand til alt som har med matte å gjøre, en avstand som kan vare livet ut dersom det ikke tas fatt i.

Vi var inne på Einsteins teori om at vi bruker ulike deler av hjernen til å prosessere ulik informasjon. Vitenskapelige undersøkelser fastslår at venstre hjernehalvdel brukes til matematikk, tall og logikk, språk og ord m.m., mens høyre hjernehalvdel er den mer kreative delen der både musikk og følelser får utarte seg.

Som en kuriositet kan vi nevne den kanadiske studien « A population-level analysis of associations between school music participation and academic achievement» utført ved universitetet British Colombia, som viser at det også er en forbindelse mellom alle disse fagene/evnene, og konkluderer med at musikk fremmer matteferdigheter.

Vi vet fra før at det sendes millioner av signaler og beskjeder mellom våre to hjernehalvdeler hvert eneste sekund, og at hjernen vår er en eneste gedigen opplysningssentral.

I følge undersøkelsen ved British Colombia vil det å kunne spille et instrument utvikle øye-hånd-hjerne-koordinasjonen vår. Slik utvikles også lytteevne, samarbeidsevne og disiplin.

Studien ble utført på over 112 000 personer over tre år, og viste at elever som lærte å spille et instrument i grunnskolen, og fortsatte med dette i videregående skole, ikke bare fikk høyere karakterer, men var rundt ett akademisk år i forkant av sine medstudenter i matte, engelsk og realfag.

Men musikk til side, og rett på sak: hvor kan du studere matematikk i Tønsberg?

Superprof-lærere i Tønsberg

På vår plattform vil du finne oppunder 40 dyktige mattelærere i og rundt Tønsberg. De er alle kvalifiserte og med ulik bakgrunn. Noen er mattelærere av yrke, noen er på vei til å bli lærer, mens andre har andre relaterte yrker.

Hvilken lærer du skal velge avhenger av undervisningsnivået. For å best avgjøre dette, anbefales å se nøye gjennom lærerprofilene på plattformen. Under hver profil kan du lese hva de tilbyr av fagemner, undervisningsnivå, personlig og yrkesmessig erfaring og kvalifikasjoner. Det er enkelt å komme i kontakt med lærerne, dersom du skulle ha spørsmål relatert til deres undervisning.

Hva du skal ta i betraktning ved valg av lærer: for det første må du ha det klart for deg hva du vil lære. Ha dette klart før du eventuelt tar kontakt med læreren. Da sparer du mye dyrebar tid, og kan gå rett på sak. Det er enklere både for deg og læreren. Prisen kan også være en avgjørende faktor, samt undervisningssted.

Det vil også være rimeligere å velge nettundervisning fremfor fysisk oppmøte på et undervisningssted. Har du et budsjett å holde deg til, så opplys læreren om dette. Slik kan dere sammen utarbeide et opplegg som passer både lommebok og undervisningsbehov.   

Det holder ikke bare å pugge, men også forstå

Våre lærere vet at det ikke holder bare å pugge – du må også forstå hvorfor og hvordan, ellers blir det meningsløst. En privat mattelærer vil sørge for at du på en lett forståelig måte får mattekunnskapen inn på rett måte.

Læreren vil kunne løfte emnet ut av skoleplanen og få deg til å se «problemet» fra en annen vinkel for bedre forståelse. Dette er det vanligvis ikke ressurser til i en klasseroms-setting. I et klasserom har dessuten læreren mange elever å forholde seg til, og må følge et strengere undervisningsopplegg uten for mye avvik.

En privat lærer har i motsetning kun en elev å forholde seg til. Det betyr at du har lærerens fulle oppmerksomhet gjennom hele timen. Du slipper å rekke opp hånden, og du vil få svar på akkurat det du lurer på uten å forstyrre andre.

Mange elever, som sliter med matte har fått tilbake gløden for læring med en privatlærer. Noen har også gått fra bunnkarakterer til toppkarakterer og fullstendig endret synspunkt på matematikk som fag.

Anser du deg selv som en nummerisk katastrofe? Da tar du mest sannsynlig feil. Med en privat mattelærer i Tønsberg kan du oppdage nye talenter og virkelig få dreis på dine matematiske evner.

Hva vil du lære?