Utmerket
Anmeldelser

Privatlærere i matematikk i Bærum

Se flere lærere

313 kr/time

Rimelige priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen for matematikktimer er 313kr/time

8 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 8time(r)

Enkelt å komme i gang med mattekurs

2. Kontakt en lærer for mattekurs

Elevpasset gir deg tilgang til privat mattelærer i Bærum. Oppdag nye fag sammen med engasjerte mennesker

3. Organiser din matteundervisning

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for en privatunderviser i matte in Bærum og i nærheten?

I Bærum, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i matte 313kr.

 

Mattelærerens priser vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i matte har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller et annet sted i nærområdet)
  • Hvor mange kurstimer du tar og varigheten på hvert møte med privatlærer
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første privattime gratis.

Sjekk ut prisene på våre mattelærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatlærere er tilgjengelige i Bærum for å gi privat matematikkundervisning?

I Bærum og nærområdene, er 4 mattelærere tilgjengelig for å gi undervisning.

 

Du kan undersøke deres annonsen og velge mattelæreren som passer til dine behov.

 

💻 Kan du ta undervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte veildere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private veilederne på Superprof gir matematikk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinelærere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via webkamera gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer elevene deres mattelærere i Bærum?

 

 

Studentene evaluerte sine matematikkundervisere med et gjennomsnitt på av 5 fra et utvalg av omtaler.

 

Dersom det skulle oppstå problemer med ditt kurs, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-mail fra mandag - fredag).

👴🏼 Hvorfor ikke prøve ut et mattekurs i Bærum?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere barn sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp leksehjelp i matematikk blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk. Noen ender også opp med å forbedre sine karakterer betraktelig etter en periode med privatundervisning i matte.

 

Alle matteundervisninger med en erfaren privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske konseptene, enkelt og effektivt.

 

Enten du vil ta private leksjoner fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din lærer og book dine mattetimer

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan komme i kontakt med veilederen din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 4 matteveiledere i Bærum.

Finn din mattelærer i Bærum

Mange dyktige lærere i matematikk er tilgjengelige for undervisning i Bærum

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte med privatundervisning matte

Matematikk er så mye mer enn bare tall. Det er mye mer enn addisjon og subtraksjon, mer enn algebra og fraksjoner, og mer enn grafer og diagrammer. Dette er et emne som gir oss verktøyene til å beregne hvordan gamle strukturer ble bygget, hvordan man lager pålitelige hengebroer og til og med hvordan man sender en rakett til verdensrommet.

Det er få studieretninger med virkelige bruksområder som ikke er avhengige av noen ferdigheter eller teknikker knyttet til matematikk. Så viktig er faget. Når man ser det på denne måten, kan matte virke mye mindre kjedelig og mye mer tiltalende.

Tross alt underbygger det mye av det vi gjør og lager som et samfunn. Mens et emne som biologi er fokusert på liv og natur, er matematikk mer opptatt av menneskeskapte strukturer og forbedring av teknologi innen områder fra AI til konstruksjon.

God grunnleggende kunnskap om matematikk er også avgjørende for mange yrker, så selv om du ikke har ambisjoner om å bli matematiker (få har det), kan du fortsatt dra nytte av det i yrkeslivet ditt.

Pluss, hvis du jobber sammen med en privatlærer, vil du lettere kunne finne ut hva det er du virkelig liker ved å studere matematikk.

Med skreddersydde leksjoner basert på lærerens bredde av kunnskap innen feltet, vil du ikke bare få solid grunnleggende kunnskap, men også få en ide om hva du kanskje vil spesialisere deg på.

Siden matematikk er et komplekst emne, som omfatter mange studieretninger, ligger verden for dine føtter hvis du jobber hardt med det.Noen yrker som er avhengige av gode ferdigheter i matematikk, er revisorer, dataprogrammerere og økonomer.

Enten du er interessert i hvordan penger og markedet fungerer, eller er mer interessert i å jobbe tett med datamaskiner og om fremtidig teknologi, bør du kunne finne noe for deg.

Matematikkens viktigste utfordringer

Den største utfordringen med å lære matematikk er uten tvil å finne motivasjonen til å løse det som kan virke som en endeløs mengde logikkbaserte problemer, uten å bli utbrent.

Matematikk er et veldig intensivt emne tatt i betraktning at du sannsynligvis trenger å gjøre hundrevis eller til og med tusenvis av øvelser for å komme videre med det.

Dette kan påvirke mange, og er sannsynligvis grunnen til at mange unge studenter er begeistret for emnet. Det er slitsomt; Hvis du leser dette, vet du det sikkert allerede.

Men det betyr ikke at det ikke er verdt innsatsen, siden matematikk kan være et utrolig givende fagområde å fordype seg i.

En av de beste måtene å overvinne motivasjonsspørsmål på er å sørge for at du har sterke iboende grunner til at du ønsker å forbedre deg i emnet. Mens en ekstern motivator kan være å lære emnet for å imponere venner eller bare å få en jobb du synes er kul, vil en intern motivator fokusere på å nyte prosessen med å jobbe gjennom de komplekse problemene du møter.

Hvis du kan benytte deg av en intern motivator som dette, vil du være mye bedre rustet til å håndtere de øyeblikkene det blir tøft og du har lyst til å gi opp. Når hovedårsaken til å lære emnet er overfladisk, er det mye vanskeligere å være engasjert når vanskeligheten øker – som det uunngåelig vil.

Den andre måten å takle problemer med motivasjon på er å jobbe med en privatlærer.En privatlærer er en lærer som sannsynligvis har lang erfaring med å ta opp komplekse formler og regning, og vet hvordan man skal holde fokus når ting blir utfordrende.

I tillegg til å gi deg verktøyene og innsikten som vil hjelpe deg med å håndtere problemene du sliter med, kan en privatlærer tilby støtte når det er nødvendig slik at du klarer å holde deg til det tøffe emnet.

Læreren kan også injisere liv i kjedelig innhold på en måte som kan inspirere deg til å bli nysgjerrig og takle problemene med fornyet entusiasme.

Fordeler med å studere matematikk

Matematikk er et felt som er fullt av vanskelige ideer å mestre, for eksempel beregning, resonnement og algebra, men disse ideene er ansvarlige for mye innovasjon i verden.

Uten matematikk ville vi ikke hatt broer. Vi ville ikke vært i stand til å lage medisin. Åh, og vi ville ikke hatt penger.

Ja, matematikk er akkurat så integrert i samfunnets struktur, og uten det ville vi effektivt slutte å fungere som vi gjør nå. Hvis du bare tar deg tid til å tenke på hvor mange daglige aktiviteter som krever manipulering av tall alene, er det lett å se hvorfor matematikk er et så viktig emne.

Enten det gjelder å betale skatt, betale for varer i butikken eller beregne målinger for å bake en kake – vi jobber med tall hver eneste dag. Slik brukes matematikk på det daglige nivået, de virkelige bruksområdene strekker seg langt utover disse rudimentære aktivitetene.

Alt fra kalenderen din til bygningene du ser rundt deg og selve tiden er avhengig av matematikk, så det er nesten umulig å forestille seg en verden der vi ikke hadde matematikk.

Kanskje hvis flere visste hvor nyttig matematikk er for å få verden til å gå rundt, ville det vært et mer populært fag på skolen!

Finn en matematikklærer på Superprof

Bor du i Bærum og leter etter en matematikklærer for å hjelpe deg med studiene? Gå i så fall til Superprof og bla gjennom lærere i nærområdet for personlig eller online undervisning.

Det er det som er så flott med å finne en lærer gjennom et nettsted som Superprof: du har fleksibiliteten til å delta på kurs på den måten som passer deg best.

Ved å bruke søkefunksjonen på nettstedet er det mulig å finne den perfekte matematikklæreren for deg basert på faktorer som erfaringsnivå, timepris og hvordan tidligere studenter vurderer dem.

Sliter du med å bestemme hvilken lærer du skal velge? Ikke bekymre deg, ettersom de fleste lærere på Superprof tilbyr gratis prøvetime til førstegangsstudenter, så du kan prøve før du kjøper!

Hva vil du lære?