Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Ås

Se flere lærere

4.9 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

233 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 233kr/timen

4 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for matte-undervisning i Ås?

I Ås, er gjennomsnittskostnaden for matematikkundervisning 233kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i matte vil avhenge av:

 • Erfaringen underviseren har
 • Hvor undervisningene finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven)
 • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
 • Målet for din undervisning

97% av alle våre privatundervisere gir deres første mattetime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre mattelærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Ås for å gi privat matematikkundervisning?

16 private matematikkundervisere er tilgjengelige for å gi matematikkundervisning i Ås og nærområdene.

 

Velg din privatlærer i Ås fra et utvalg på 16 tilgjengelige matematikkundervisere.

 

💻 Hvordan kan jeg ta matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof tilbud matematikk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatundervisere i matematikk i Ås?

 

 

Elevene evaluerte sine mattelærere med et gjennomsnitt på 4.9 av 5 fra et utvalg av 2 anmeldelser.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-mail fra mandag - fredag).

👴🏼Hvorfor burde du starte med mattetimer i Ås?

Matematikk er for mange et av de mest utfordrende fagene på videregående. Flere ungdomer sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i matte blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en matematikkunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Ta private mattetimer for å lære om ulike matematiske konsepter med en godkjentprivatlærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske konsept og terminologi på.

 

Du må bare velge en privatlærer og bestille leksjoner hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan ta kontakt med veilederen din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 16 lærere i Ås.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en privatlærer matte gjennom Superprof

Ås er en kommune i Viken fylke og har nesten 20 000 innbyggere. Foruten Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), finner du videregående skole med allmennfag og en rekke yrkesrettede linjer.

Matematikk er selve hjørnesteinen både på grunnskolen og videregående som en del av den nasjonale læreplanen. Med andre ord, enten du elsker eller hater matematikk, er du nødt til å bruke år på å studere det.

Mange elever synes matematikk er vanskelig eller kjedelig. Årsakene er mange, men den direkte grunnen er kanskje fordi de ikke opplever mestring på skolen. La oss se nærmere på hvorfor matte er viktig, forskjellige utfordringer elever møter, hvilke bruksområder matematikk har og hvordan privat matematikkundervisning i Ås kan hjelpe både elever som sliter med motivasjonen i faget og elever som vil sikre seg de beste karakterene!

Grunner til at det er viktig å studere matematikk

Matte er en fundamental del av livet vårt. Det finnes flere grunner til hvorfor det er viktig å studere matematikk. Den første og kanskje mest åpenbare grunnen til å studere matte, er rett og slett fordi du må. Som nevnt tidligere, er matte obligatorisk i grunnskolen og videregående skole.

Å mestre matematikkfaget er avgjørende for skolegangen og har flere bruksområder i hverdagen, blant annet:

 • Personlig økonomi
 • Gjennomgang av skattemeldingen
 • Problemløsning med flere variabler
 • Beregning av prosenter
 • Vurdering av sannsynligheten for at noe vil skje
 • Måling av avstander og reiser
 • Forståelse av renteutgifter

Skolene har ansvaret for å forberede deg på forskjellige yrker — også de som krever matematikk. Du trenger riktignok ikke å bli matematiker! Ny teknologi og nye måter å gjøre ting på endrer hverdagen og arbeidslivet i stadig større tempo.

Hvis du har lært matte, kan du lære deg hvordan og hvorfor ting fungerer. Eksempler på yrker hvor solid kunnskap om matematikk er nyttig, er jobber innen bank og finans, forretningsrådgivning og ledelse, bygg og anlegg,  IT, farmasiindustrien eller undervisning og forskning.

Du blir ikke en stjerne på jobb eller flink i faget ditt uten å kunne tenke kritisk, forstår hvordan og hvorfor ting henger sammen, eller hvis ikke du kan argumentere effektivt og overbevisende — og matematikk lærer deg nettopp disse egenskapene.

Hvorfor sliter så mange elever med matematikk?

Matematikk er nok det faget i skolen som krever mest egeninnsats og arbeid. For mange elever på grunnskole, videregående skole og universitetet er matematikk en utfordring.

I et fag som for eksempel norsk, hvis du ikke liker en bestemt bok, dikt eller antologi, vet du at neste uke, termin eller år, trenger du kanskje aldri å studere det igjen. Matematikk derimot, er et kumulativt emne, som betyr at du bygger på kunnskapen du allerede har om emnet.

Har du ikke de grunnleggende ferdighetene i faget fra grunnskolen er det vanskelig å henge med i undervisningen på videregående. Spesielt hvis undervisningen som tilbys ikke er tilpasset deg og dine behov.

Hvordan bli god i matte

Aritmetikk, algebra, geometri, lineær regresjon, løse en andregrads ligning, funksjoner, beregne kvadratroten... Det er umulig å benekte at matematikk ikke alltid er lett å forstå!

Derfor er det viktig å etablere en solid forståelse av matematikken du blir undervist i før du går over på et annet nivå. Matteundervisningen på skolene tillater vanligvis ikke lærere å skreddersy klasser etter behovene til hver elev for den beste læringsopplevelsen.

Dette er selvfølgelig ikke lærerens feil, men snarere et nesten uunngåelig problem i dagens samfunn. Det handler mer om undervise så mange elever som mulig med så få lærere som mulig.

For studenter som hater matematikk, er matematikk et tveegget sverd. Det kan være første gang de noen må studere emnet, men på den annen side er det den mest avanserte matematikken de noen gang må lære.

Privatundervisning i matematikk i Ås

Enten du er veldig god på et emne eller trenger å forbedre nivået nitt, er en privatlærer i matte et utmerket alternativ. For mange handler det om å komme dit at man opplever mestringsfølelse når man jobber med matematikken.

Matematikk handler om å bygge videre på din kunnskap om faget og å få erfaring, noe som kan være vanskelig hvis du mangler den nødvendige kunnskapen. God veiledning og personlig oppfølgning er et viktig steg på veien mot mestring, og det vil du få med privatundervisning.

En kvalifisert privatlærer i Ås kan tilpasse hver undervisningsøkt til elevens nivå og erfaring, ikke minst i det tempoet som passer dem. Hjelpen som en mattelærer tilbyr er ofte skreddersydd for studenten og sikrer at hvert minutt bli brukt til å lære så effektivt som mulig.

Veiledning gjør det også mulig for sjenerte barn å involvere seg mer i undervisningen, da de kan være for flau til å be om hjelp fra læreren. En matematikklærer kan også utfordre begavede elever eller elever som bare trenger en ekstra utfordring.

Finn den perfekte mattelæreren gjennom Superprof

Hvis du er på utkikk etter en privat mattelærer i Ås, trenger du ikke lete lenger! På Superprofs nettsted finner du flere tilgjengelig lærere i en rekke akademiske fag, inkludert biologi, kjemi og fysikk.

Du kan også sjekke ut hver enkelt veileders profil og kvalifikasjonene deres. De fleste lærere tilbyr den første leksjonen gratis. Dette er for å gi den en god sjanse til å delta i en leksjon og virkelig oppleve læreren i praksis.

Lærerne har ulik kompetanse, men felles for dem alle er at de tilbyr profesjonell og skreddersydd opplæring for å oppnå fremgang hos eleven. Hvis du ikke finner en mattelærer i Ås som er tilgjengelig for øyeblikket, hvorfor ikke vurdere online matteundervisning?

Digital undervisning er perfekt dersom du bor på et mindre sentralt sted med et lite utvalg av lærere. Denne versjonen er ofte rimeligere enn fysisk undervisning, blant annet siden læreren slipper reisetid.

For å lykkes med matte, er det viktig å tro at man kan. Denne selvtilliten er en privatlærer godt egnet til å hjelpe deg med å bygge opp!

Hva vil du lære?