Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Grimstad

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

219 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 219kr/timen

10 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 10time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er prisen for private mattekurs i Grimstad?

I Grimstad, er gjennomsnittsprisen for privatundervisning i matte 219kr.

 

Utgiftene for privatlærer i matte vil avhenge av:

  • Erfaringen mattelæreren har
  • Hvor undervisningene finner sted (online eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange undervisningstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første time av matematikkundervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre matteveiledere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Grimstad?

15 undervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Grimstad og omegn.

 

Velg din privatlærer i Grimstad fra et utvalg på 15 tilgjengelige lærere.

 

💻 Er det mulig å ta matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før matematikkeksamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir matematikk via Skype, og de fleste av dem tilbyr sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til mattelærere i Grimstad?

 

 

Studentene evaluerte sine matematikkundervisere med et gjennomsnitt på 5.0 av 5 fra et utvalg av 2 omtaler.

 

Dersom det skulle oppstå utfordringer med dine undervisningstimer, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning via telefon eller e-post fra mandag - fredag).

👴🏼Hvorfor burde du ta privatundervisning i matte i Grimstad?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere ungdomer sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i matte blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en matematikkunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Ta private mattetimer for å lære om ulike matematiske konsepter med en kvalifisertlærer. Ved hjelp av din underviser er dette den beste tiden å lære seg ulike matematiske konsept og terminologi på.

 

Enten du vil ta private leksjoner fra hjemmet ditt eller ta nettkurs, velg din veileder og reserver dine matematikkurs

 

En meldingstjeneste er på plass slik at du kan komme i kontakt med veilederen din for å planlegge matematikkurs om du vil ha undervisning hjemme eller ta kurs på nettet

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 15 matematikklærere i Grimstad.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en privatlærer matte gjennom Superprof

Uff, matematikk: noen ganger så enkelt, noen ganger så kronglete – det kan forårsake så mye angst og blanke forvirring. Enten det er regning, algebra eller hoderegning, er sannsynligheten for at du mestrer alle aspekter og emner ganske liten.

På videregående skole har imidlertid matematikk en viktig plass, enda mer hvis du jobber mot å komme inn på universitetet og sikter mot høye karakterer og til slutt en bachelor eller master.

Tall er faktisk over alt: i hverdagen, jobben din som regnskapsfører, dine personlige prosjekter ... Å mestre minst det grunnleggende i matematikk, kan plutselig bli super viktig, ikke sant?

Du har kanskje ikke forstått proporsjonalitetsreglene, eller kanskje har den nye læreplanen elementer som er altfor kompliserte for deg. Mens det er nødvendig å lære multiplikasjonstabellene på grunnskolen (addisjon, subtraksjon, divisjon, multiplikasjon), blir forståelse av desimaltall, prosenter eller trigonometrisk regel i høyere utdanning enda mer viktig og kommer ikke automatisk ...

Derfor er det en utmerket idé å ta matematikkundervisningstimer i Grimstad: for å lære å løse differensialligninger, gjennomgå eksamener ved slutten av året eller gå videre i anvendt matematikk for en fremtidig karriere. Det er mange mattelærere som ønsker å hjelpe deg med å lykkes i målene dine.

Stort sett er alle lærere spesialister på et bestemt område: mekanikk, matematisk fysikk (som er ulikt kjemisk fysikk), tallteori (både komplekse tall og relative tall, heltall eller primtal), matematisk logikk, geometri (inkludert trigonometri), algebra, sannsynligheter og statistikk, grafteori (spesielt med eksponensiell funksjon), reell analyse eller kompleks analyse og mer.

Alle elever er forskjellige, og det må finnes en individualisert studie- og læringsteknikk. Det er ikke nok å huske et teorem eller en regel for hoderegning. Man må også forstå hvordan vitenskapelig resonnement fungerer.

Det er her en erfaren lærer kan støtte deg med leksehjelp, veiledning, intensive studier eller hjemmeskole. La oss nå se på en kort oversikt over mulighetene du har i Grimstad og omegn, fra Lillesand til Fevik!

Lær matematikk i Grimstad

Du synes kanskje det er like hyggelig å gjøre matteøvelser på kaia som i byparker som Kirkeheia. Grimstad er nemlig en dynamisk, liten by, med et høyt andel studenter (3500), hvorav mange studerer til å bli ingeniør ved byens universitet: Agder universitet, hvis campus ligger i teknologiparken i Grimstad.

Du kan også forberede deg på matematikkundervisningen ved å kjøpe noen grunnbøker fra Norli, en av Grimstads (og Norges) største og mest omfattende bokhandlere. Algoritmer, multiplikasjon, høyskole- eller videregående skole, arbeidsbøker med fasit: du har mange valgmuligheter!

Med et dynamisk studentmiljø, er Grimstad et godt miljø å gjøre skolearbeid i.

Vil du har fred og ro, kan du velge deg en park som Bua nede i lystbåthavnen, med bølgeskvulp og sjøbris til å akkompagnere utfordrende ulikheter og intervaller mens måkene svever uforlystent forbi!

Her finner du også byens bibliotek, som kan være et nyttig og praktisk studiested. Ta med barna, vennene dine eller møt læreren din her for å oppdage matematikkens underverker sammen. Som avslutning og belønning for matematiske hjernevridere, kan du ta deg en matbit på en av byens kafeer.

Grimstad og matematikk

I Grimstad finnes det førsteklasses lærere til å hjelpe studenter med sine gradstudier eller lavere studier. Universitetet i Agder er den fremste utdanningsinstitusjonen i byen, der matematikk er en vesentlig del av ingeniørstudiet. Dette er et treårig studie med data ingeniørfag. Som dataingeniør vil du være kvalifisert for spennende og interessante oppgaver, som ofte omfatter gode kunnskaper om matte.

Du kan spesialisere deg innenfor softwareutvikling, internetteknologi, softwareprosesser, design og arkitektur, modellering og databaser, drift av datasystemer, sikkerhet og skybasert infrastruktur eller nettverks- og tjenesteadministrasjon. Du kan imidlertid trenge opplæring i matematikk i løpet av studiet eller som forberedelse til det.

Du kan også studere til å bli fagskoleingeniør med klima, energi og miljø i bygg som studieretning ved Fagskolen i Agder. Skolen er kjent for å ha en oppmuntrende tilnærming til alle fag.

For de som bare ønsker å gå dypere inn i matematikken de lærer på skolen, kan private aktører på markedet være tingen fordi de kan tilby mer fleksibel opplæring. Hvis du bare vil gjennomgå og forberede deg til avsluttende eksamener på et visst aspekt av matematikk (funksjonsgrenser, variasjonstabell), kan ikke universitetene tilby deg tilpassede kurs, men det kan en privatlærer gjøre.

For å lære i ditt eget tempo og i henhold til timeplanen din, bør du velge hjemmeundervisning med privatlærer: du kan bestemme tempo, frekvens og sted. Dette er nyttig ved siden av studiene, eller om du allerede er i arbeidslivet.

Det er flere privatlærere tilgjengelig i Grimstad

Avhengig av distrikt og nabolag, alle lett tilgjengelige, kan du kontakte lærere med alle typer bakgrunn som kan undervise deg i matematikk i Grimstad og emegn. Logaritme, kryptografi eller prikkprodukt: en privatlærer kan gi deg inngående kjennskap til disse konseptene.

Riktignok er de ikke like berømte som matematikeren Villani, eller andre kjente matematikere som Newton eller Descartes, men de har samme lidenskap for tall og universets hemmeligheter.

Alle har de lykkes i matematikk og er glade for å dele kunnskapen sin om euklidisk inndeling, affin funksjon eller bisektorberegning med deg. De forstår alt det grunnleggende og vet hvordan de skal lære elever på alle nivåer. De er i stand til å nærme seg matematikkfag på en klar, hjelpsom og profesjonell måte, enten du er på ditt første eller femtiende mattekurs. Hvilke teknikker bruker de for å hjelpe deg med fremgang i matematikk? matteøvelser, spill, eksamensrevisjon, regneark: alt er tilgjengelig!

Du kan avtale med en privatlærer å møte deg på byens bibliotek, der du vil kunne konsentrere deg og lære matematiske ferdigheter i fred og ro. Husk imidlertid at det er viktig å kontakte de riktige lærerne for å finne en lærer som passer for deg!

Matematikk i Grimstad: velg Superprof!

På Superprof kan du velge matematikklærer, blant alle våre private lærere, ved å velge distriktet der du bor, jobber eller til og med hvor du dyrker din favorittsport. Et titalls lærere venter på din første melding, så de kan planlegge hjemmeundervisning med deg.

Helt fra starten av er det viktig å opplyse hva slags mål du har: gjennomgang av eksamen ved slutten av året, forklaringer, lekser, fremgang i din nåværende matematikklasse ... Og fortell dem om forholdet ditt til matte: har du problemer med å forstå? Problemer med å løse ligninger? Eller tvert imot, har du ferdighetene, men trenger hjelp med universitetsstudiene?

Ikke glem å diskutere budsjett og pris helt fra begynnelsen av! Lærerne våre tar timebetalt, og selv om de ofte tilbyr en gratis prøvetime, liker de å vite om de vil jobbe med deg på lang eller kort sikt. Å ha tidsfrister gjør det mulig å bli bedre organisert, og å finne en økonomisk plan tilpasset alle, spesielt deg.

Uansett må du ha ditt første møte med din nye matematikklærer. Du kan avtale å møte vedkommende på kafe, på torget eller i en park, eller på et annet egnet undervisningssted.

Hvis du foretrekker roen og komforten i leiligheten din, eller hvis du liker å ha tilgang til alle skoleartiklene dine, kan våre lærere også reise hjem til deg og krysse Grimstad for å komme til et hvilket som helst nabolag for å lære deg det grunnleggende om algoritmisk beregning. Du må avgjøre med dem om denne reisetiden eller reisekostnaden er inkludert i prisen på dine private leksjoner eller ikke.

Etter å ha tatt privattimer med våre Superprof-lærere, vil paradokset til Schrödinger ikke lenger være et mysterium for deg!

Så, hva venter du på, ta kontakt med en lærer i dag.

Hva vil du lære?