Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Sandefjord

Se flere lærere

5.0 /5

Lærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og mer enn 2 evalueringer.

318 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 318kr/timen

6 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye betaler man for matematikkundervisning in Sandefjord og i nærheten?

Gjennomsnittskostnaden på matematikkurs per time i Sandefjord er 318kr.

 

Kostnaden for privatundervisning i matte vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i matte har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor mange kurstimer du tar og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Objektivet for din undervisning

97% av alle våre lærere gir første time av matematikkundervisningen gratis.

Sjekk ut prisene på våre mattelærere nær deg.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange privatundervisere er tilgjengelige i Sandefjord for å gi privat matematikkundervisning?

8 private matematikkundervisere er tilgjengelige for å gi mattekurs i Sandefjord og omegn.

 

Du kan undersøke deres annonsen og kontakte mattelæreren som passer til dine behov.

 

💻 Kan du ta matematikkundervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å jobbe med dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir matematikk via Skype, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineveiledere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden læreren ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hvordan vurderer elevene deres privatundervisere i matematikk i Sandefjord?

 

Fra et utvalg av 2 omtaler, ga studentene deres mattelærere et gjennomsnitt på 5.0 av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (via telefon eller e-post fra mandag - fredag) dersom du skulle ha noen spørsmål om våre tjenester.

👴🏼Hvorfor burde du benytte deg av privatundervisning i matte i Sandefjord?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på videregående. Flere studenter sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp ekstraundervisning i matte blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en matematikkunderviser kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Alle mattekurs med en godkjent privatlærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske konseptene, enkelt og effektivt.

 

Du må bare velge en privatlærer og reservere matematikkundervisning hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med læreren din for å organisere matematikkurset, enten om du vil lære hjemmefra eller ta kurs på nettet.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 8 veiledere i Sandefjord.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Få hjelp av en privatlærer matte

Dessverre er matte et emne som mange frykter helt siden den første dagen de ble satt til å regne ut mattestykker på barneskolen. Dette er synd, gitt hvor interessant matematikk egentlig kan være, og hvor mange virkelige bruksområder det har.

Matematikk er ikke bare et emne som har vært relevant siden tidens morgen – siden det er nødvendig for vår oppfatning av tid – men også et emne som ser fremover på fremtiden. Matematikk gir oss verktøyene til å takle store spørsmål om fortiden, for eksempel hvordan de gamle pyramidene ble bygget, men også om fremtiden, for eksempel spørsmål knyttet til romfart og astronomi, blant annet.

Mattekunnskaper kan ses på som en verktøykasse, med hvert inneholdende verktøy som en linjal eller en byggestein vi kan bruke til å bedre forstå verden rundt oss. Uten matte ville det ikke vært tid, bygninger eller valuta.

Akkurat som et språk gir matematikk oss et rammeverk vi kan bruke til å forstå, bortsett fra i stedet for mennesker. Det lar oss forstå objekter og hvordan de samhandler med verden.

Det er også et spennende, raskt bevegelig felt som alltid vokser og utvider seg. Det kommer alltid nye utviklinger og teorier på banen. Det er blant annet dette som gjør det til et givende emne å studere og prøve å bli dyktig på.

De viktigste utfordringene knyttet til matematikk

Matematikk er et emne som påvirkes av oppfatningen om at faget er tørt og kjedelig, og fullt av kjedelige summer og komplekse formler. Det har et dårlig rykte blant studenter, og mange av oss bærer denne negative tankegangen om matematikk inn i voksenlivet.

Likevel er grunnen til at matte har så dårlig omdømme, nettopp en av de mest overbevisende grunnene til å holde fast ved faget. Avhengigheten av logikk for å jobbe med utfordrende summer kan virke utmattende og kan kreve en enorm kognitiv innsats, men hvis du omformulerer det, kan dette være en ekstremt givende prosess.

I stedet for å se på oppgaven du gjør ved å fokusere på alle summeringene du må gjøre etter den, bør du prøve ditt beste for å fokusere bare på det som er foran deg.

Å dyrke en iboende motivator er din beste sjanse til å holde deg til matematikk; uansett hvor vanskelig det blir. Se summen du må gjøre som et problem du står overfor, et problem du trenger intellektet ditt til å komme deg rundt. Det er en test for hjernen din, og tanken på det burde begeistre deg. Hvis den ikke gjør det, kan en «reframe» være akkurat det du trenger. Fokuser på de små detaljene og trinnene for å gå gjennom hvert problem, slik at det som blir lagt foran deg vil være ok for deg, fordi du liker prosessen så godt.

Selv om det kan høres ut som lettere sagt enn gjort, kan det å jobbe med en privatlærer hjelpe deg med å få dette frem i deg, så vel som en lidenskap for emnet. Gitt at de fleste lærere er interessert i emnet, kan du forvente at noe av deres lidenskap vil smitte av på deg i undervisningstimene.

Hva er fordelene med å studere matematikk?

Å studere matematikk kan ses på som et forsøk på å skjerpe dine kognitive verktøy. Med en blanding av konkret tenkning og abstrakt tenkning, som trengs for å gjøre det bra i emnet, kan du tenke på at du gir hjernen din en god mental trening hver gang du setter deg ned for å tenke ut noen problemer. Avhengigheten av god logikk og resonnement kan gjøre emnet veldig utfordrende og tappende, men det gir deg en verdifull ferdighet som kan brukes innenfor mange yrker.

Dette leder oss til den andre hovedfordelen med å studere matematikk: dørene den åpner.

Du tror kanskje at det eneste yrket matematikk kan føre til er mattelærer eller matematiker, men dette er langt fra sannheten. Matematikk er et emne du kan ta med deg mange steder. Det gir utrolig nyttige overførbare ferdigheter som vil tjene deg godt i et stort antall jobber, men kan også direkte føre til en rekke karrieremuligheter.

De vanligste yrkene for mattestudenter på avansert nivå er økonomi, regnskap og astronomi. Selv bare disse tre feltene tilbyr vidt forskjellige opplevelser, og krever at du bruker matematikkferdigheter på forskjellige måter. Dette er det fine med å jobbe med en privatlærer: du kan finne det du liker med matematikk, og hva du vil bruke dine nytilegnede logikkbaserte ferdigheter til.

Gitt at lærere har en bredde av kunnskap som strekker seg over det grunnleggende i emnet, kan du være sikker på at når du først har forstått det grunnleggende, kan du dykke dypere inn i temaene som virkelig pirrer nysgjerrigheten din.

I motsetning til på skolen, hvor læreren må rette oppmerksomheten mot mange elever i et klasserom, får du med en privatlærer mulighet til individuell opplæring. Slik kan læreren hjelpe deg med å oppdage nøyaktig hva du liker med emnet.

Si at du studerer til en eksamen med læreren din, og du kommer over noe du er interessert i. På det tidspunktet, siden klassestrukturen er fleksibel, kan du spørre læreren din om det uten frykt for å bli irettesatt for å forstyrre kursflyten. Ved å utforske det som vekker din nysgjerrighet, kan du stimulere lidenskapen din for emnet, men også få en klar ide om hvilke/hvilken karriere du vil lære mer om.

Finn en matematikklærer på Superprof

Hvis du er i Sandefjord eller områdene rundt, kan du bruke Superprof til å finne en lærer i nærheten av deg.

Søkefunksjonen på nettstedet lar deg søke etter den perfekte matematikklæreren for dine behov basert på faktorer som inkluderer deres undervisningserfaring, timepris og hva tidligere studenter mener om timene deres.

Du kan også velge å få undervisning ved personlig oppmøte eller online via webkamera, hvis du foretrekker å jobbe hjemmefra.

Mange lærere tilbyr også gratis prøveklasser til førstegangsstudenter, noe som er ideelt for å få en ide om hvordan en leksjon med dem er.

Hva vil du lære?