Hjemmeside
Gi undervisning
,
Søk i nærheten av meg Online

Top ville

Hjemmeside
Gi undervisning
Utmerket
Anmeldelser

Privatundervisning matte i Lillestrøm

Se flere lærere

298 kr/time

Gode priser: 95% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 298kr/timen

18 t

Raske som lyn! Våre mattelærere svarer vanligvis innen 18time(r)

Å lære har aldri vært
enklere

2. Organiser dine mattekurs

Kontakt din lærer ved hjelp av kontaktinformasjonen deres, som du har mottatt på din profil. Planlegg deretter videre undervisningsopplegg

3. Oppdag nye opplevelser

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye interesser sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hva er kostnaden for private mattekurs i Lillestrøm?

I Lillestrøm, er gjennomsnittskostnaden for matematikkundervisning 298kr.

 

Utgiftene for privatlærer i matte vil avhenge av:

  • Erfaringen privatlæreren i matte har
  • Hvor undervisningene finner sted (via Skype eller hjemme hos eleven)
  • Hvor ofte du har undervisningstimer og lengden på hvert undervisningsmøte
  • Målet for din undervisning

97% av alle våre veiledere gir første kurstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre mattelærere i din by.

👨🏼‍⚖️ Hvor mange undervisere er tilgjengelige i Lillestrøm for å gi privat matematikkundervisning?

I Lillestrøm og nærområdene, er 5 mattelærere tilgjengelig for å gi kurs.

 

Du kan gå gjennom deres annonsen og velge mattelæreren som passer til dine behov.

 

💻 Er det mulig å ta undervisning online?

På Superprof kan du lære matte online med en privat veileder. Enten du trenger hjelp til å øve før mattetentamen, sliter med mattebegreper eller bare ønsker å forbedre dine matteferdigheter, kan veilederne våre hjelpe deg.

 

Mange av våre matte lærere tilbyr også privatundervisning. Rundt 80% av de private lærerne på Superprof gir matematikk via webkamera, og de fleste av dem gir sin første undervisningstime gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlineundervisere, bare skriv inn fagkriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr online-kurs i ønsket fag.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og leksjonene på nettet er ofte billigere siden veileder ikke trenger å reise.

Finn en privatlærer som gir undervisning online!

✒️ Hva er gjennomsnittsevalueringen gitt av elever til privatundervisere i matematikk i Lillestrøm?

 

Fra et utvalg av anbefalinger, ga studentene deres mattelærere et gjennomsnitt på av fem.

 

En kundeservicemedarbeider fra Superprof vil være tilgjengelig (over telefon eller e-mail i alle hverdager) dersom du skulle ha noen spørsmål om ditt kurs.

👴🏼Hvorfor burde du benytte deg av privatundervisning i matte i Lillestrøm?

Matematikk er for mange et av de vanskeligste fagene på skolen. Flere barn sliter med mattefaget i løpet av skoletiden, enten om det er på barneskolen, ungdomsskolen eller på høyere nivå. Derfor er nettopp mattehjelp blitt svært ettertraktet.

 

Ved hjelp av en privatlærer i matte kan mange elever bli i stand til å overkomme sin frykt for matematikk.

 

Alle matteundervisninger med en godkjent lærer tilbyr deg muligheten til å lære de ulike matematiske konseptene, enkelt og effektivt.

 

Du må bare velge en lærer og bestille matematikkurs hjemmefra eller online.

 

En meldingstjeneste lar deg utveksle med veilederen din for å organisere matematikkundervisningen, enten om du vil lære hjemmefra eller få undervisning online.

 

Bruk søkemotoren vår for å finne matematikklæreren din blant 5 matematikklærere i Lillestrøm.

Vil du ha undervisning i matematikk?

Velg blant mange lærere innen matematikk!

Se flere lærere Kom i gang

Blir bedre i matte med matte hjelp

Lillestrøm er Norges niende største kommune med nesten 90 000 innbyggere. Byen blir også kalt for Kunnskapsbyen fordi den har et av de viktigste teknologiske miljøene i Norge. I tillegg til flere utdanningsinstitusjoner, har området mange høyteknologiske virksomheter.

Vitenskap og matematikk er nært beslektet. Mange vellykkede oppfinnelser og vitenskapelige prinsipper ville ikke eksistert uten solid kunnskap om matematikk. Derfor er Lillestrøm en ideell by å bli undervist i matte!

Hvorfor lære matematikk?

Lillestrøm er en vakker by med fine utdanningsmuligheter og har et pulserende studentliv med ca. 6 000 studenter. Sannsynlighet, brøker og problemløsningsoppgaver krever alle konsentrasjon og refleksjon.

Det er derfor nødvendig å finne et rolig sted å studere, men som også som stimulerer intellektet ditt!  Hvorfor ikke sjekke ut noen av de topprangerte  severdighetene i Lillestrøm som MiA - Museene i Akershus, Marikollen idrettspark, Skedsmo Bygdemuseum eller Nordre Øyeren naturreservat for å studere eller hente inspirasjon?

Hva er vel bedre enn å studere matematikk, ligninger og geometri i disse omgivelsene?

Lær matematikk i Lillestrøm

Som nevnt tidligere, Lillestrøm er en vakker by for alle som trenger en pause fra hverdagens kjas og mas. Byen og områdene rundt er fullpakket med museer, parker, kirker og historiske bygninger.

Det er mye å oppdage og flere steder tilbyr privatundervisning i matte for å styrke matteferdighetene dine. Men det er ikke alt. Visste du at Lillestrøm også kryr av førsteklasses restauranter og kafeer?

Det er fullt mulig å gjøre matematikk mens du nyter en kopp kaffe eller deilig mat omringet av vakker historisk arkitektur, eller slapper av i en park. Det finnes verre ting å gjøre en å lære å beregne trekanter i et lite hjørne av paradis.

Matte er viktig i hverdagen

God matteferdigheter er nødvendig på skolen så vel som i livet ellers. For å hjelpe deg med å utvikle matematikkforståelsen kan du også følge et langsiktig eller kortsiktig opplæringsprogram. Det er ikke vanskelig å finne private mattelærere som underviser i geometri og trigonometri, enten for elever på grunnskolen, videregående eller universitetet.

Enten du vil revidere, utdype eller gjennomgå grunneggende matematikkprinsipper i Lillestrøm, er det mulig takket være tusenvis av lærere i feltet. Det er også mulig å ha mange forskjellige læringsmål og fortsatt finne en skreddersydd løsning for deg i Lillestrøm.

Det kan være nødvendig med ekstra undervisning for å styrke barns grunnleggende læringsferdigheter. Ved å starte så tidlig som mulig med matematikk, lærer barna å bli glad i regnestykker når de blir eldre. 

Å ta spesialiserte kurs, blir imidlertid mer relevant når man begynner å få karakterer på skolen. Når videregående begynner, er det her ting blir enda mer komplekse og utfordrende! I videregående kan det å lære matematikk kreve mer utholdenhet og vilje.

Leksehjelp eller privat matteundervisning kan organiseres av skoler, foreldre eller private foreninger. Dette gjør at en kan forebrede seg på fremtiden med alle verktøyene for å lykkes. Uansett grunn, kan alle trenge akademisk støtte på et eller annet tidspunkt.

Finn en matematikklærer i Lillestrøm

Universiteter, akademier, vanlige skoler... Det er mange undervisningssteder å velge mellom som tilbyr kurs i matematikk til elever som å ønsker å bli flinkere i faget. Ikke minst, mange forskjellige bydeler!

Enten du bor i Nesa, Måsen, Åråsen, Flisbyen eller Funkisbyen, er matematikklasser og privat veiledning tilgjengelig for å hjelpe deg med å forberede ferdighetene dine.

Men først er det viktig å definere noen mål:

  • Hvilket tempo vil du gjennomgå materialet?
  • Liker du å arbeide med matematiske øvelser, spille mattespill eller annet?
  • Foretrekker du én-til-én undervisning eller gruppelæring?
  • Trenger du å fokusere på et bestemt emne, for eksempel algebraiske likninger, komplekse tall, desimaler, relative tall eller grafer?
  • Eller generelt forbedre karakteren din i faget?

En privat matematikklærer vil ikke bare hjelpe deg med disse aspektene, men vil også tilpasse undervisningen til dine mål, behov og ønsker. I tillegg vil du få tips og triks angående studieteknikk og leksearbeid som du kan ta med deg videre.

Privatundervisning i matte på Superprof

Med over 120  privatlærere i matematikk i Lillestrøm-området som er klare til å hjelpe deg, vil du ikke ha noen problemer med  å finne drømmelæreren. Hos Superprof er vår største fordel at alle lærene våre har gode referanser.

Noen er førsteamanuensis eller en sertifisert lærer, mens andre er studenter som brenner for faget. Det er uten tvil en veileder på Superprof som vil passe deg og dine behov. Målene dine vil bli delt av veilederen din som vet hvor mye tid og krefter matematikk krever. Disiplin, grundighet og en god moral er nøkkelordene for suksess.

Læreren vil være der for å hjelpe deg med å komme dit. Enten du har en kveldklasse, en privatklasse midt på dagen eller i helgen, er motivasjon en viktig del av læringen din. Ikke minst, vil du kunne ta opp og diskutere mange forskjellige temaer, alt fra kvantefysikk til Schrödingers katt.

Privat matteundervisning i Lillestrøm lar deg ikke bare oppnå bedre karakterer, men også øke motivasjonen og imponere de rundt deg. Læreren din kan hjelpe deg med å forstå komplekser emner gjennom spilling eller andre morsomme aktiviteter.

Kort sagt, en matematikklærer på Superprof er en ekte mentor som vil lede deg på riktig vei til matematisk suksess! Du kan velge mellom hjemmeundervisning, dra til et lokalt sted eller digital undervisning.

Fleksibilitet, tilpasningsevner og profesjonalitet er fellesbegrepene til våre lidenskapelige lærere! Etter noen uker med matematikkundervisning med en privat mattelærer, vil du merke forskjellen. Thales, Pytagoras og Arkimedes vil ikke lenger være ukjent for deg og du vil endelig forstå dere matematiske funn.

Etter noen timer med privatundervisning i matte vil du kunne si at livet deres ikke lenger er et mysterium!

Hva vil du lære?