Utmerket
Anmeldelser

Privattimer matte s1 og s2 med dyktige lærere

Se flere lærere

5.0 /5

Dyktige s-mattelærere med gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 55 anmeldelser.

281 kr/time

De beste prisene: 95% s-mattelærere tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 281kr/time

7 t

Våre s-mattelærere svarer vanligvis innen 7time(r)

Å få kontroll på s-matte har aldri vært
enklere

2. planlegg dine s-matte kurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset.

3. Få stålkontroll på pensum i s-matte

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere i alle fag

Våre tidligere elever anmelder deres s-mattelærere

Martin

s-matte (s1 og s2)lærer

Han er tålmodig og er veldig flink til å forklare. Veldig hyggelig og fleksibel ved når vi møttes for time. Får endelig en mestringsfølelse og forståelse ovenfor matte som jeg aldri har hatt før. Ville anbefalt

Per christian

s-matte (s1 og s2)lærer

Timen var bra. Andreas fikk svar på det han lurte på.

Elena, For 2 uker siden

Lars

s-matte (s1 og s2)lærer

Lars er en erfaren lærer, og han har dyp innsikt i fagene som han underviser. Dette gjør at han svært raskt setter seg inn i oppgavene som skal løses, og han kan derfor bruke tiden på å veilede elevene sine. Det gjør at timene med ham blir...

Eli, For 4 måneder siden

Sabrena

s-matte (s1 og s2)lærer

Sabrena, er veldig forsiktig og snill lærer. bruker god tid til å gi deg tillit og god selvfølelser. For meg er det lenge siden at jeg har jobbet med matte og jeg hadde rett og slett matte angst. OM du sliter med matte eller har matte angst . Er...

Karin, For 4 måneder siden

Grigorij

s-matte (s1 og s2)lærer

Jeg syntes Grigorij gjorde en bra jobb med å forklare meg ting, vi gikk gjennom oppgaver jeg syntes var vansklige, og Grigorij gjorde en grei jobb med å forklare meg det jeg syntes var vansklig.

Antek, For 5 måneder siden

Per christian

s-matte (s1 og s2)lærer

Dyktig mattelærer som er flink til å formidle matte på en enklere måte samtidig som han tilpasser timene etter elevens behov og nivå. Jeg er kjempe fornøyd og gir Per Christian min fulle anbefaling.

Frida, For 5 måneder siden

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i s-matte (s1 og s2)kurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i s-matte (s1 og s2)kurs er 281Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen s-matte (s1 og s2)undervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i S-matte (S1 og S2)?

Med en erfaren lærer i S-matte (S1 og S2), gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir S-matte (S1 og S2) undervisning online ?

Flesteparten av våre S-matte (S1 og S2)lærere tilbyr s-matte (s1 og s2)kurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke S-matte (S1 og S2)kurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen s-matte (s1 og s2)kurs?

203 lærere i s-matte (s1 og s2) tilbyr hjelp i s-matte (s1 og s2).

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 203 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre S-matte (S1 og S2)lærere mottatt?

Blandt 55 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha privatundervisning i s-matte?

Ta kontakt med privatlærere i s-matte som underviser på ditt nivå

Se flere lærere Kom i gang

S2 matte kurs og kurs i s1-matte i nærheten av der du bor

S-matte står for samfunnsfaglig matematikk og er faget hvor du blant annet lærer om logaritmer, sannsynlighet, statistikk, eksponentiell vekst og funksjoner. Samfunnsfaglig matematikk har elementer av realfagsmatte og kan dermed gi realfagspoeng.

Det tillater deg å kunne komme inn på enkelte studium og særlig vil s-matte være relevant for økonomistudier. For mange er dette et vanskelig fag og det hvis du tar det opp eller tar det på videregående nå for å komme inn på et spesifikt studium, krever det sannsynligvis en høy karakter for å realisere drømmen. S1 og S2 tilsvarer til sammen R1, som er realfagsmatte.

Med denne kunnskapen vil du ha varierte og rike ferdigheter innen matematikk og du kan være sikker på at det vil hjelpe deg hvis du skal studere videre eller i arbeidssammenheng. Samtidig kommer ikke disse ferdighetene og denne kunnskapen av seg selv.

Det innebærer en god del arbeid og problemløsning, men det finnes faktisk ting som kan gjøre arbeidet enklere og mer effektivt for deg. En privatlærer vil sørge for å skreddersy opplegget for deg og gi deg hjelpen du trenger. Privattimer i s-matte vil gi deg valuta for tiden du bruker og læreren din vil være til stede underveis for å svare på spørsmål og sørge for at du når målene dine.

Samfunnsfaglig matematikk

Som tidligere nevnt står S-matte for samfunnsfaglig matematikk som er viktig på en rekke områder. Faget legger mye vekt på sannsynlighet, likninger og funksjoner. Når du øver på s-matte kan det være en god idé å benytte deg av Geogebra, som er en programvare som lar deg arbeide med funksjoner og grafer.

Det er også essensielt at du kan bruke dette programmet til eksamen. Kunnskapen du tilegner deg kan du bruke når du skal studere videre, men også i privatlivet når du skal forstå egen økonomi, samfunnsutvikling og prising.

Den økonomiske utviklingen som foregår i verden påvirker oss alle, og det er derfor viktig at vi har kunnskap som lar oss forstå hva det er som forårsaker den og hvilke konsekvenser den får.

For at du skal gjøre det så bra som mulig på eksamen, er det viktig at alt arbeidet du legger bak deg er rettet mot nettopp denne sluttevalueringen. Dette er ikke like lett å gjøre på egen hånd og i store klasserom er det ikke enkelt å skulle tilrettelegge for alle elever som er tilstede.

Med andre ord kan det ende med at du ikke lærer det du er nødt til å fokusere på for å gjøre det bra på eksamen. Det kan derimot en privatlærer sørge for at du gjør!

Få hjelp med s-matte via Superprof

Superprof er et stor nettverk av dyktige privatlærere som befinner seg over hele verden. I Norge er det mange flinke mattelærere som underviser i S-matte og står klare til å hjelpe deg med å nå målene dine i faget.

Det eneste du trenger å gjøre er å søke på "privattimer matte S2", så vil du få opp alle lærerprofilene som kan gi deg undervisning i samfunnsfaglig matematikk.

Bla gjennom alle profilene og sammenlign dem med hverandre, slik at du har størst sjanse for å velge den beste læreren. Neste steg vil være å finne ut av hvilke mål du har med å lære deg nettopp dette faget og hvilke læringsbehov du har underveis.

Denne kunnskapen vil legge grunnmuren for læreren når han eller hun skal lage et undervisningsopplegg for deg. Det er viktig at dette er så skreddersydd deg og dine behov som mulig, slik at læringen skjer effektivt og oppleves som motiverende.

Selve undervisninga vil være tilpasset din timeplan. På den måten er den fleksibel i tidspunkt og sted, siden du bestemmer hvor og når den skal foregå.

Hva vil du lære?