Utmerket
Anmeldelser

Lær T-matte (1T og 2T) online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 97 anmeldelser.

275 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 275kr/time

6 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære t-matte (1t og 2t) har aldri vært
enklere

2. Organiser dine t-matte (1t og 2t)kurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Skolefag

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i t-matte (1t og 2t)kurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i t-matte (1t og 2t)kurs er 275Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen t-matte (1t og 2t)undervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i T-matte (1T og 2T)?

Med en erfaren lærer i T-matte (1T og 2T), gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir T-matte (1T og 2T) undervisning online ?

Flesteparten av våre T-matte (1T og 2T)lærere tilbyr t-matte (1t og 2t)kurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke T-matte (1T og 2T)kurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen t-matte (1t og 2t)kurs?

388 lærere i t-matte (1t og 2t) tilbyr hjelp i t-matte (1t og 2t).

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 388 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre T-matte (1T og 2T)lærere mottatt?

Blandt 97 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i t-matte (1t og 2t)?

Velg blant mange lærere innen t-matte (1t og 2t)!

Se flere lærere Kom i gang

Få hjelp med T-matte av en privatlærer

Vi starter allerede med matte på barneskolen, hvor vi lærer helt enkle regnestykker. På ungdomsskolen blir det litt vanskeligere og pensumet omhandler en større bredde enn tidligere.

Fagstoffet begynner å spisse deg inn i flere områder og elevene er innom alt fra statistikk og geometri, til algebra og prosentregning. På videregående kan du velge hvilken matte du skal ha, hvor P-matte retter seg mot det praktiske ved faget, S-matte er samfunnsfaglig matte, og T-matte står for teoretisk matte.

Avhengig av hvilke ambisjoner du har med videre studier og yrkesvalg, så legger matte et viktig retningsgrunnlag for deg.

Hvis du har lyst til å studere noe realfaglig, slik som medisin, kjemiteknikk, industrielt design eller byggingeniør, trenger du realfagskompetanse og T-matte. I tillegg til å gi deg nødvendig kunnskap, får du også tilleggspoeng ved å ta realfag som T-matte.

Med slike mattekunnskaper vil du utvide mulighetene dine og sørge for at du forstår enda mer av verden rundt deg. Alt fra bygninger til elektronikk bygger på viktig matematikkunnskaper, så du vil kunne jobbe innenfor mange spennende områder.

Slik kunnskap er derimot ikke enkelt å lære seg helt på egen hånd, og det stilles store krav til elever som tar teknisk matte. Pensumet kan virke heftig og vanskelig, men med en privatlærer kan du få hjelpen du trenger.

Undervisning i 1T

Teknisk matte er delt inn i to nivåer. 1T tilsvarer det første nivået, hvor det vil være fokus på det grunnleggende innenfor teknisk matte. Etter at du har tatt 1T, kan du bevege deg over på neste nivå som er 2T.

Her vil kunnskapene bygge på det du allerede har lært om. 1T bygger på sin side på kunnskap du har lært gjennom hele grunnskolen, i tillegg til å introdusere en hel rekke med nye elementer. Dette er emner som algoritmisk tenkning, formler, likninger, algebra og funksjoner. Samtidig legger dette et viktig grunnlag for videre realfagsemner på videregående eller på studier.

Det finnes flere måter å få undervisning i matematikk på. På internett finnes det mange videoer som tar deg gjennom ulike oppgaver. I tillegg har du lærebøker som er fokusert rundt læreplanen.

Dette er fine ressurser, men kan være vanskelig å bruke alene. Du har ikke muligheten til å spørre om hjelp eller få oppgavene tilpasset deg. Med andre ord er dette fint å bruke sammen med hjelp av en privatlærer eller andre dyktige faglærere.

De fleste kommunene rundt om i landet arrangerer også leksehjelp. Det kan være på den lokale videregående skolen eller i regi av en frivillig organisasjon.

Likevel er ikke alltid dette den beste måten å få hjelp med en så avansert form for matte på, siden det ikke er gitt at en lærer med kompetanse om dette er til stedet.

Få hjelp av Superprof

Superprof er en plattform full av mattelærere over hele landet. Her kan du finne lærere som underviser i T-matte i nærheten av deg, ved å skrive inn "1t matte hjelp" i vårt søkefelt.

Ved å bla deg gjennom profilene til lærerne, vil du finne akkurat den læreren som er perfekt for deg. Her kan du også lese om hvilke tidligere erfaringer læreren har og hva slags utdanning personen har.

Privatlæreren du går for vil sørge for å skreddersy undervisningsopplegget etter deg og dine behov. Derfor er det viktig at du finner ut av hvordan du lærer best, hvilke interesser innenfor matematikk du har, og hva målet ditt med å ta 1T er.

Dette vil legge grunnlaget for undervisninga og ressursene læreren vil lage til deg. Underveis vil læreren følge med på progresjonen din, slik at du kan være sikker på å være klar til eksamen.

Det finnes flere måter å få hjelp av en privatlærer på. De fleste av våre lærere tilbyr digital undervisning i tillegg til fysisk. Hvis du befinner deg langt unna læreren din, kan dere avtale digital undervisning for å gjøre ting enda mer fleksibelt.

Andre foretrekker å gjøre en hybridløsning, hvor du både får digital og fysisk undervisning. Læreren vil ta utgangspunkt i ønskene dine og timeplanen din. Med andre ord skal du lete lenge etter en mer fleksibel måte å lære på.

Lykke til!

Hva vil du lære?