Utmerket
Anmeldelser

Lær IT online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

4.9 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 4.9 stjerner og flere enn 29 anmeldelser.

283 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 283kr/time

4 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 4time(r)

Å lære IT har aldri vært
enklere

2. Organiser dine ITkurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Skolefag

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i ITkurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i ITkurs er 283Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen ITundervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i IT?

Med en erfaren lærer i IT, gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir IT undervisning online ?

Flesteparten av våre ITlærere tilbyr ITkurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke ITkurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen ITkurs?

125 lærere i IT tilbyr hjelp i IT.

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 125 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre ITlærere mottatt?

Blandt 29 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 4.9 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i IT?

Velg blant mange lærere innen IT!

Se flere lærere Kom i gang

Ta IT-kurs med en privatlærer

Synes du det er vanskelig med data? Eller har du foreldre som stadig må ha hjelp med “PC-problemer”? Eller sliter du ofte med tilsynelatende enkle ting i Windows? Om svaret er et ja, så trenger du grunnleggende datakurs. Datateknologi utvikler seg veldig raskt, og hver dag beror vi på datamaskiner for absolutt alt fra matlaging til selvangivelse. Det er nyttig å forstå grunnleggende data, og Superprof kan gi deg denne kunnskapen. Vi tilbyr kurs med privatlærere, som vil veilede deg i grunnleggende databruk, fra kunnskap om terminologien som brukes og til enkel bruk av datamaskinen – steg for steg. Superprofs lærere hjelper deg med å føle deg komfortabel med Windows PC. Timene starter med å vise deg hvordan du får best utbytte av kurset, og gir deg eksempler på hvordan du kan navigere kurset.

Hvorfor ta datakurs?

Det er mange fordeler med datakurs, uansett hva eleven ønsker å utdanne seg til; du vil se at det er mange fordeler med å ha gode dataferdigheter. Datamaskiner brukes over alt, og mer enn før – og det er ingen tegn på at veksten vil stagnere med det første. Derfor vil kunnskap om data og pc spare brukeren for tid og stress, spesielt i forbindelse med jobb, eller i en uformell setting. Bedre jobbmuligheter – én av de viktigste grunnene til å gå på datakurs! Jo mer kunnskap du har om data, desto bedre sjanse har du for å få en bedre jobb. Enhver kontorjobb i dag innebærer bruk av data på en eller annen måte. I et kontormiljø er det et økende behov for kunnskaper om å lage digitale regneark, bruk av programvarer, opprette dokumenter med Word eller presentere informasjon ved bruk av Powerpoint, bare for å gi noen eksempler. Om du følger et, eller flere, av kursene til Superprof, har du en god sjanse for å bli godkjent for spesialiststillinger hos potensielle arbeidsgivere. Derfor er det en lønnsom investering å melde seg på datakurs! Jobbforfremmelse – nye dataferdigheter øker mulighetene til å stige i gradene i bedriften du er ansatt i. Du kan studere emner som har med oppdateringer av bedriftens maskiner å gjøre, dersom du føler at bedriftens teknologiske avdeling er litt utdatert. Om du driver en liten virksomhet, kan du prøve å modernisere arbeidsplassen med nye IT-kunnskaper. Du vil spare mye tid og penger på å unngå å søke etter ekstern hjelp for vedlikehold av din bedrifts systemer. Økt lønn og lønnsomhet – om du er ansatt et sted, vil det ikke skade å gå på datakurs. Om du er ansatt, og ikke vil endre karriere, kan datakurs hjelpe deg å øke produktiviteten. Som ansatt vil et IT-kurs gjøre at du kan påta deg flere arbeidsoppgaver, noe som legger et godt grunnlag for økt lønn og fremgang i bedriften du jobber for. Ofte kan sertifiseringene og godkjenningene som oppnås med kurs, gi den ansatte umiddelbar lønnsøkning. Kommunikasjon med familie og venner – internett gir deg gode muligheter for å holde kontakten med venner og familie, men de eldre familiemedlemmene går ofte glipp av denne muligheten på grunn av manglende datakunnskap. Med kurs rettet mot eldre, kan også denne aldersgruppen holde kontakten med venner og familie og ikke føle seg utelukket.

Grunnleggende IT-kurs

Superprof tilbyr både individuell opplæring og gruppeundervisning. Timene vil enten foregå hjemme hos deg, hjemme hos læreren eller online via webcam. Vi har mange fagemner å velge mellom: databruk, nettverkssikkerhet, datavitenskap og vedlikehold av datamaskiner, for å nevne noen. Du vil finne kurs på alle nivåer, fra barneskolenivå til videregående, universitet og høyskolenivå. Det finnes også kursmuligheter for de som allerede har grader, det være seg bachelor, master eller doktorgrad. Også nybegynnere, middels erfarne og avanserte brukere av data, vil få kurs tilrettelagt for sitt nivå. Vårt ekspertpanel av IT-lærere har lærererfaring for både individuelle klasser og gruppeundervisning. Det er også massevis av materiale tilgjengelig, som kan hjelpe deg å gå fra nybegynner til et profesjonelt nivå innen IT. Andre emner kan være: Autocad, SketchUp, 3ds Max, Adobe InDesign og Adobe Photoshop. Lærerne våre har en lidenskap for det de gjør. De liker å undervise, og om du legger velviljen til så kan du ikke unngå å lykkes!De tilbyr elever et undervisningsopplegg med fullt fokus på elevens behov.De fleste lærerne tilbyr første time gratis, slik at dere kan bli kjent med hverandre uten at det koster deg noe. Slik vil læreren få et inntrykk av dine krav, behov, styrke og svakheter osv.

Finn din perfekte lærer

Vi har de beste lærerne, og flere titalls av dem! De tilbyr også markedets beste priser. Alle gir deg første time gratis, og gjennomsnittsprisen per time ligger på 303 kroner. Du vil få svar i løpet av noen timer, når du henvender deg til lærerne via vår plattform. Alt du trenger å gjøre er å kikke gjennom profilene, velge deg ut de som tilbyr det du er ute etter (pris, kvalifikasjoner, hjemmeundervisning, online etc.). Deretter tar du kontakt for en prøvetime. Beskriv ditt behov, og diskuter muligheter. Alt foregår via plattformen – enkelt og greit. Avslutningsvis vil vi konkludere med at fremtiden ligger i datakjennernes og dataspesialistenes hender. I dette tiåret spås det større etterspørsel etter dataspesialister enn tidligere år. Økt dataekspertise vil gi muligheter og bane vei for grunnleggende forretningsavgjørelser. Datakunnskap vil endre måten vi ser på virksomheter rundt oss. Derfor kan det være nyttig å få dataundervisning nå. Du vil ikke henge etter så lenge Superprof er her for å veilede deg frem til en profesjonell karriere innen IT!

Hva vil du lære?