Utmerket
Anmeldelser

Lær R-matte (R1 og R2) online eller i person, med lærerutvalget vårt

Se flere lærere

5.0 /5

Våre stjernelærere med et gjennomsnitt på 5.0 stjerner og flere enn 82 anmeldelser.

281 kr/time

De beste prisene: 95% av lærerne tilbyr første kurset gratis og gjennomsnittsprisen er 281kr/time

6 t

Våre lærere svarer vanligvis innen 6time(r)

Å lære r-matte (r1 og r2) har aldri vært
enklere

2. Organiser dine r-matte (r1 og r2)kurs

Få kontakt med din lærer; organiser dine behov og tilgjengeligheter, planlegg første kurset. Kontaktinformasjon får du tilgang til på din profil.

3. Oppdag nye opplevelser med Skolefag

Elevpasset gir deg ubegrenset tilgang til alle lærere, coacher og veiledere. Dyrk din nye lidenskap med engasjerte mennesker.

FAQ

💰Hva er gjennomsnittprisen for en undervisningstime i r-matte (r1 og r2)kurs?

Gjennomsnittsprisen for en undervisningstime i r-matte (r1 og r2)kurs er 281Kr.

Prisen avhenger av faktorer som : 

  • Lærerens erfaring innen r-matte (r1 og r2)undervisning
  • Sted for undervisning (hjemme eller online) og i hvilket område 
  • Varigheten og hyppigheten for undervisningen

97% av lærerne tilbyr første undervisningstime gratis.

Se prisene til lærere i nærheten av deg.

💡 Hvorfor velge undervisning i R-matte (R1 og R2)?

Med en erfaren lærer i R-matte (R1 og R2), gir det deg muligheten til å utvikle deg raskt innen faget.

Du velger den læreren som passer deg best.

Enkel søkemotor gir deg oversikt over de ulike lærerne.

Start ditt søk, raskt og enkelt.

💻 Gir R-matte (R1 og R2) undervisning online ?

Flesteparten av våre R-matte (R1 og R2)lærere tilbyr r-matte (r1 og r2)kurs online.


Gå gjennom deres profil og annonser ved å bruke filteret "webcamera" på søkemotoren, for å se hvilke R-matte (R1 og R2)kurs som er tilgjengelige på nett. 

🎓 Hvor mange lærere er tilgjengelige for kurs innen r-matte (r1 og r2)kurs?

338 lærere i r-matte (r1 og r2) tilbyr hjelp i r-matte (r1 og r2).

Du kan se gjennom profilene deres og velge den som passer deg best.

Velg en lærer mellom 338 profiler.

✒️ Hvilken gjennomsnittsevaluering har våre R-matte (R1 og R2)lærere mottatt?

Blandt 82 ulike vurderinger, har elevene gitt et gjennomsnitt på 5.0 av 5.

Dersom det skulle oppstå et problem med undervisningen, er kundeservice tilgjengelig i ukedagene for å bistå med å finne en løsning.

For hvert fag kan du se evalueringene gitt av elever.

Vil du ha undervisning i r-matte (r1 og r2)?

Velg blant mange lærere innen r-matte (r1 og r2)!

Se flere lærere Kom i gang

Finn en privatlærer for R1 matte

Matematikk har alle mennesker bruk for og vi begynner allerede å lære om det i barnehagen. Sammen med kunnskap fra grunnskolen legger dette et grunnlag for ferdighetene du utvikler innen mattefaget.

De er viktige for å kunne fungere i samfunnet, både når det gjelder i yrkeslivet og privatlivet ditt. Alt fra det økonomiske aspektet, til regning og forståelse av priser, skal matematikk lære deg.

Noen ønsker en jobb hvor matematikk spiller en større jobb enn hva det gjør i andre yrker. For å komme inn på slike utdanninger er det ofte opptakskrav som krever realfagskompetanse, slik som å ha gjennomført r-matte på videregående.

Ved å både ha R1 og R2, vil du være sikret muligheten å kunne søke på en rekke høyere utdanninger. I tillegg vil flere arbeidsgivere se på deg som ettertraktet. Det er likevel ikke gitt at du ikke støtet på utfordringer i møte med et så komplekst fag.

Få hjelp med r-matte

Det finnes mange måter som kan hjelpe deg med r-matte. Først og fremst finnes det ofte et tilbud om leksehjelp i kommunen din. Dette er en ordning som kan drives av den videregående skolen du går på, Røde Kors eller andre organisasjoner.

På den ene siden er det ment som en sosial arena hvor du kan tilbringe tid med vennene dine, samtidig som du kan få gjort leksene dine. Hvis du skal få hjelp med r-matte, er du avhengig av å ha en dyktig lærer til stede som har kompetanse innen realfag og komplisert matematikk. Det er ikke gitt at er tilgjengelig her, noe som kan gi deg følelsen av at du kaster bort tiden din.

Når du skal sikre deg hjelp med r-matte, enten om det er snakk om leksene dine eller noe du ikke forstod i timen, er det viktig at du finner en dyktig fagperson. Det kan være en lærer du har i faget eller en annen fagperson som arbeider med realfagsmatte. Hos Superprof finnes det mange dyktige privatlærere som har kompetanse innenfor dette fagfeltet.

Her kan du få hjelp med akkurat det du trenger gjennom et skreddersydd undervisningsopplegg som læreren vil lage til deg. Målet er å gi deg den mest effektive læringa, som både virker meningsfull og morsom.

Mulighetene for deg med realfagskunnskap

Det finnes mange muligheter når du har tatt ett av eller begge fagene som inngår i r-matte. Først og fremst vil du ha utvidet din realfaglig kunnskap og ser verden gjennom klokere øyne. Det lar deg forstå prosesser som ligger til grunn for levende liv og kompliserte regnestykker.

Slik kunnskap er et krav innen mange studier, slik som ingeniørstudier, medisin, realfagslærer og andre. Uansett vil det gi deg et godt utgangspunkt for å sette ting i en større sammenheng og forstå komplekse prosesser.

Ved å ta R1 og R2, vil du åpne flere dører innen utdanning og yrkeslivet ditt. Sammen med andre realfag, vil du kunne studere nesten hva du vil. Samtidig trenger du gode karakterer for å komme inn på mange av studiene, noe som stiller høye krav til deg som elev.

Med en helt egen privatlærer som følger deg på veien, kan du få hjelpen du trenger slik at du får det snittet som er nødvendig for å komme inn på drømmestudiet.

Privatundervisning

Superprof er en plattform som består av privatlærere som underviser i en rekke ulike fag. Dette er dyktige fagfolk som befinner seg over hele landet og ønsker å formidle sin kunnskap videre til engasjerte elever.

Trykk deg inn på søkemotoren vår og skriv inn "r-matte kurs", så vil du få opp alle potensielle lærere som kan hjelpe deg. Hvis du i tillegg velger det stedet du befinner deg, så vil du få opp alle mattelærerne i nærheten av deg.

Finn ut av hvilke behov du har når du skal lære og hva målet ditt med å få hjelp med r-matte er. Det vil gi god informasjon til læreren din når undervisningsopplegget skal utformes. Du er den viktigste brikken, siden det er du og dine preferanser som veier tyngst i læringsprosessen. Med hjelp fra en av våre privatlærere er du ikke langt unna målet ditt!

Lykke til med å finne en privatlærer som kan holde et kurs i r-matte for deg.

Hva vil du lære?