Utmerket
Anmeldelser

Personlig trener Drammen og omegn

Se flere lærere

300 kr/time

Kostnad: 95% personlige trenere tilbyr første undervisningstime gratis. Gjennomsnittsprisen er 300kr/time

11 t

Raske som lyn! Våre personlig trenere svarer vanligvis innen 11time(r)

Enkelt å komme i gang å finne sin pt

2. Organiser dine treningsøkter med en PT

Kontakt din trener via meldingstjenesten på plattformen. Planlegg deretter videre treningsopplegg sammen med din personlige trener

3. Oppdag nye ferdigheter

Elevpasset gir deg tilgang til alle våre coacher, trenere, undervisere, lærere og mentorer. Oppdag nye lidenskaper sammen med engasjerte mennesker

FAQ

💸 Hvor mye koster en time med en PT i Drammen?

I Drammen, er gjennomsnittsprisen for en PT 300kr.

 

Utgiftene for en time med en personlig trener vil avhenge av:

  • Erfaringen den personlige treneren har.
  • Hvor treningen finner sted (via webcamera eller hjemme hos eleven).
  • Hvor mange timer med personlig trening du tar og lengden på hvert møte.
  • Objektivet for veiledningen.

97% av alle våre privatundervisere gir første personlig treningstime gratis.

Sjekk ut tariffene på våre personlige trenere i ditt fylke.

👨🏼‍⚖️Hvor mange personlige trenere er tilgjengelige for å gi PT-timer?

I Drammen og omegn, er 3 veiledere tilgjengelig for å gi PT-timer.

 

For å finne din personlige trener undersøk deres annonser for å finne ut mer informasjon om deres tilbud.

💻 Hvordan kan jeg få personlig trening online?

På Superprof kan du få hjelp med personlig trening med en privat veileder. Enten du ønsker å endre dine rutiner, komme i bedre from eller bare ønsker å prøve ut en personlig trener, kan en av våre veilederne hjelpe deg.

 

Rundt 80% av de private trenerne på Superprof gir hjelp via webkamera, og de fleste av dem tilbyr sin første time gratis!

 

For å finne tilgjengelige onlinepersonlige trenere, bare skriv inn kriteriene dine i søkemotoren og velg webkamera-filteret for å se de tilgjengelige lærerne som for øyeblikket tilbyr personlig trening på nett.

 

Nettkurs via Skype gir deg flere fordeler. Du kan planlegge timene dine slik at de passer til timeplanen din, og timene på nettet er ofte billigere siden personlig treneren ikke trenger å reise.

 

Finn en trener som gir timer online!

✒️ Hva er gjennomsnittsskåren gitt av studentene til PT-ene i Drammen?

Elevene har evaluert sine personlige trenere med et gjennomsnitt på av fem fra et utvalg av omtaler.

Dersom du skulle ha problemer med å finne en PT, vil en kundeservicemedarbeider være tilgjengelig for å finne en løsning over e-post i løpet av hverdagene).

🤔Hvorfor ikke prøve ut timer med en PT-timer i Drammen?

Det kan ofte være vanskelig å komme inn i gode rutiner når det kommer til trening, spesielt når man skal kombinere det med jobb. På grunn av dette, så er det flere og flere som vil kunne ha et stort utbytte av å ha timer sammen med en personlig trener.

 

Ved hjelp av en veileder innen personlig trening kan mange være i stand til å finne en rutine når det kommer til trening. Noen opplever å få et stort utbytte av det, som for eksempel:

  • Mer overskudd
  • Bedre livskvalitet
  • Forbygger sykdom
  • Positiv effekt på psykisk helse

 

Enten du vil ha personlig trening fra hjemmet ditt eller online, velg din PT og booktimer sammen med de gjennom Superprof.

Bruk søkemotoren vår for å finne privatlæreren din blant 3 veiledere innen personlig trening i Drammen.

Lyst til å komme i gang med trening?

Se gjennom vårt utvalg av personlige trenere til å veilede deg i Drammen

Se flere lærere Kom i gang

Kom i super form, ved hjelp av en PT i i Drammen

Trening er ikke bare viktig for din fysiske og psykiske helse, men kan også være en måte å sosialisere seg på eller gjøre drømmer virkelig. Det er på ingen måte slik at vi alle skal bli verdenskjente sportsutøvere med treningen vår, men fellesnevneren er at trening får oss til å føle oss bra og ved å trene jevnlig vil du se progresjon.

Å holde seg i fysisk aktivitet eller trene styrke er viktig for fysikken vår, samtidig som du får klarnet hodet og produsert en rekke endorfiner som gjør deg glad. Det finnes mange grunner til at folk trener og hvilken metode som er best for deg, avhenger av målene du har satt deg og behovene du har når du skal trene.

Noen mennesker ønsker å komme inn i gode treningsrutiner i forbindelse med vektreduksjon, mens andre vil bygge muskler av flere ulike årsaker. Trening er også viktig etter sykdom eller skader, samtidig som det er en viktig del av hverdagen til mange mennesker.

I det store bildet har trening betydning for folkehelse vår og det er en politisk agenda å få folk til å holde seg i fysisk aktivitet og trene, for å redusere risikoen for sykdom og skader.

Få hjelp med treningen din

Det finnes mange måter å få hjelp med treningen sin på. Først og fremst kan det være lurt å finne ut av hva slags trening du liker og hvor du liker å gjøre den.

Er du en av dem som liker å trene ute i det fri, i fjellheimen, inne i skogen eller ute i et parkanlegg, så kan det være fint med løpeturer, styrketrening ute i det fri, gåturer eller sykling. Det er deilig å kunne trene ute i frisk luft, men du er litt mer utsatt for dårlige værforhold sammenlignet med å være inne. Mange har blitt glade i treningssentrene rundt om kring og bruker sin tid på trening her. Du kan gå på alt fra gruppetrening og svømming, til å bruk tredemøller eller et bredt spekter av styrkeapparater.

Her kan du til og med møte mange andre mennesker du kan sosialisere deg med. I tillegg til disse mulighetene, finnes det mange flere som både skjer innendørs og ute. Når du har funnet metoden du liker, vil det ikke være så dumt å få hjelp av en fagperson.

Trening er som nevnt veldig nyttig, men har også sine utfordringer og det kan være fint med hjelp og støtte. Uansett om trening er helt nytt for deg eller du har litt erfaring fra før av, vil du dra nytte av en personlig trener.

Finn en personlig trener hos Superprof

Superprof har flere personlig trenere som befinner seg i Drammen og vil gjøre mye for å hjelpe deg med å nå målene dine. Dette er fagpersoner med ulike erfaringer, utdanninger og metoder å legge opp trening på. Ved å søke på "personlig trener Drammen" finner du enkelt de personlige trenerne som befinner seg i nærheten av deg.

På profilene deres kan du gjøre deg kjent med trenerne og finne den du mener passer best for deg. Neste skritt vil være å bli godt kjent med den personlige treneren din. Dette er kjempe viktig og vil være første prioritet hos treneren din også.

På denne måten vet han eller hun akkurat hva du trenger, hva som må tas hensyn til og hvilke mål du har satt deg. Treningen vil bli effektiv, meningsfull og motiverende. Opplegget vil bli skreddersydd deg, med utgangspunkt i å nå målene du har satt deg.

Enten om det er vektnedgang, å bygge muskler, komme deg etter en skade eller trene mot å bli olympisk mester i roing. Mulighetene er mange med en personlig trener og du bør sørge for å benytte deg av disse! Kom i gang med treningen med en dyktig veileder i ditt område i dag.

Hva vil du lære?